zyrafffkaaa
Aktywna w BB
2 dni przed transferem i 2 dni po podobno pomaga w zagnierzdzeniu
Hm pierwsze slysze... ale od was mozna sie duzo nauczyc [emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2 dni przed transferem i 2 dni po podobno pomaga w zagnierzdzeniu
Dziękuję [emoji8]Nie dali Ci znieczulenia miejscowego ?
Gratulacje 6 jajek![]()
I trzymam kciuki za piekne zaplodnienie [emoji8]
Dziękuję [emoji8]
Nie dali, tylko morfina. Bolalo jak cholera na szczęście to trwa tylko kilka minut . w Szwecji mają swoje metody. Według nich jutro powinnam iść do pracy na 9 h, pomimo że pracuje fizycznie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zamierzam to zrobićTak u nas w Danii tak samo, i oczywiscie tak samo po transferze... ja pracuje fizycznie i dlatego wzielam sobie tydzien wolnegociezko bedzie wrocic od poniedzialku do pracy :/

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.Gratuluję udanego jajobraniaJuż po punkcji. 6 jajeczek poszło do zapłodnienia. W sobotę o 14:00 transfer dwóch.
Podali mi tylko morfine , więc bolalo jak cholera. Idę lulu.. brzuch boli jak przy okresie. Miłego dzionka
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Trzymam kciuki że się rozgosci u Ciebie i wyjdzie dopiero na wakacjeHej ja już po.
Podali zarodek 2 bb .
ewntualny test za 2 tyg;z zaleceń tylko kwas foliowy i oszczędzać się.
Miałyscie rację mam zapłacić przelewem do 7 dni koszt 747 zł.
A mi wręcz kazał na 2 tyg odpuścić pracę...i wiecie co, myślę że warto... Na początku uznałam to za bezsensowne, bo pracuje przy biurku...i planowałam po tygodniu wrócić do pracy ale dziś już wiem, że jest to ważny czas..na dojście do siebie fizycznie, i psychicznie też trzeba sobie dużo poukładać..Tak u nas w Danii tak samo, i oczywiscie tak samo po transferze... ja pracuje fizycznie i dlatego wzielam sobie tydzien wolnegociezko bedzie wrocic od poniedzialku do pracy :/
Tak teraz to juz nie ma po co. Ale nie przejmuj sie bo nie kazda tu jadla ananasa a jednak w ciazy jestDziewczyny, czyli dzis 4dpt juz za pozno by jesc ananasa ?