Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.Mi pobrali 6, ale 2 puste, potem jeszcze jedna odpadła... mam 2 kropki że sobą i jednego na zimowisku [emoji6]Cześć dziewczyny, jestem już po punkcji. Pobrano 5 komórek, to chyba trochę mało...? Niestety wiele pęcherzyków było pustych. Oby wszystkie były w porządku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paracetamol w ruch i nospaWczoraj była punkcja, a od chwili gdy morfina całkiem puściła, naprawdę mnie boli. Nie boli mnie tylko jak leżę. Brzuch mam jak balon. Jak coś zjem boli jeszcze bardziej, boli też krzyż. Chyba szału zaraz dostanę. [emoji34]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosia ja dzisiaj znów mam bol jajnika i wzdęcia a w nocy tak samo koszmaryA ja to juz sie chyba schizuje czy sie uda czy nie uda w tym podejsciu. Dzis w nocy normalnie jakies koszmary mi sie snily
Do tego caly czas mi goraco jakies zimne poty mam masakra! metaliczny posmak w buzi. Plecy na szczescie juz nie bola brzuch lekko jeszcze cmi. Dzis 7 dzien a ja chyba osiwieje do bety jakies zwatpienie mi sie wlacza![]()
Gosiu biorę przeciwbólowe i luteine wg zaleceń. Tu w Szwecji Nospy brak. :-(Paracetamol w ruch i nospa
U mnie najprawdopodobniej transfer będzie koło 18.11Juz po wizycie , transfer ok 14 tego nie mogę się doczekać![]()
Po punkcji tak jest niestety za 2 dni powinno juz przejsc.Gosiu biorę przeciwbólowe i luteine wg zaleceń. Tu w Szwecji Nospy brak. :-(
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom