gosia321
Fanka BB :)
Narazie wpisalam was w kalendarz na terminy ktore podalyscie jak bedzie to bardziej sprecyzowane przypomnijcie sie o zmianeU mnie najprawdopodobniej transfer będzie koło 18.11
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Narazie wpisalam was w kalendarz na terminy ktore podalyscie jak bedzie to bardziej sprecyzowane przypomnijcie sie o zmianeU mnie najprawdopodobniej transfer będzie koło 18.11
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a ktory to u ciebie dzien ?Gosia ja dzisiaj znów mam bol jajnika i wzdęcia a w nocy tak samo koszmaryi tez zastanawiam sie czy to dobry znak
Mysle ze nie musialas sie zapisywac na wizyte jak bys chciala tylko L4 w recepcji by ci wypisali. Ale beta bedzie pozytywna to pochwalisz sie dla lekarza i umowisz sie odrazu na wizyte serduszkowo.Obojetna jest godzina
Nie ja zapisalam sie bo konczy mi sie zwolnienie wiec tylko dlatego ale pewnie bede musiala zabulic za wizytke![]()
Superdziewczyny odebralam wlasnie wyniki: beta 973 i progesteron 59.3
na razie jest ok
Trzymam kciuki by kazda widziala takie wyniki:*
GRATULACJEdziewczyny odebralam wlasnie wyniki: beta 973 i progesteron 59.3
na razie jest ok
4 dzienKochana a ktory to u ciebie dzien ?
Te sny to masakra normalnie budzilam sie przestraszona na maxa i cala mokra ze strachu. Mam nadzieje ze dzis bedzie mi sie snilo cos milego![]()

Tak wiem ze wypisalyby bez wizyty i nie omieszkam sie przypomniec bo jak zwykle wkret poloznej ze zmieni sie moze rozpoznanie na zwolnieniu. O pozytywnej becie to ja moge powiedziec Domitrzowi na korytarzu albo sms mu wyslacMysle ze nie musialas sie zapisywac na wizyte jak bys chciala tylko L4 w recepcji by ci wypisali. Ale beta bedzie pozytywna to pochwalisz sie dla lekarza i umowisz sie odrazu na wizyte serduszkowo.
Ja napoczatku tez nie wiedzialam ze mozna w recepcji. Tak samo jak o wypisanie recepty. Po moim crio moj profesorek poszedl odrazu na urlop i mowil ze jak beta bedzie pozytywna to zebym przyjechala po recepte na leki a ze go nie bylo i nie wiedzialam ze w recepcji mi wypisza umowilam sie na wizyte do innego aby wystawil mi tylko recepte i nawet nie bylam 2 min w gabinecie skasowal 120 zl. Ale jak bylam juz na nastepnej wizycie u mojego prof. i mu powiedzialam ze tamten skasowal mnie za recepte to nic nie wziol za ta wizyte.
Piekny przyrostdziewczyny odebralam wlasnie wyniki: beta 973 i progesteron 59.3
na razie jest ok