Atena33
Fanka BB :)
A mój na razie na zimę gdziesDziewczyny moj kocur chyba wystraszyl sie zimy
Zobacz załącznik 781908
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mój na razie na zimę gdziesDziewczyny moj kocur chyba wystraszyl sie zimy
Zobacz załącznik 781908
Od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki...Witam ja juz po wizycie beta wyszla powyzej 4900 , pani doktor zrobila mi usg i widac kropkaJesli transfer mial 22 pazdziernika 5 dniowa blastke to jak to sie teraz liczy tyg ? Dziekuje WAm ze moge sie Wam zwierzyc.
Rybka to ty jesteś moja Supermanka !!!Ale los Ci pięknie wynagrodził synami te straszne przeżycia! SciskamPierwszy Mąż zginął w wypadku jak ja byłam w ciąży z tego szoku zaczęłam szybciej rodzic za wcześnie niestety i nie dało się powstrzymać i dziecko nie przeżyło miesiąca![]()
Agamiz, jak samopoczucie? Jutro obie idziemy na krew, trzymam kciuki za Ciebierobisz "sikańca"?
ja dostalam @ jak zawsze 28dc zanim odstawilam jeszcze leki, bo czkalam zeby powtórzyc betes.łódź - bardzo mi przykro, ale walczymy dalej!
Dziewczyny, którym się nie udało, czy Wy już dostałyście @? Ja wciąż czekam, przy tym podejściu nie miałam stymulacji, tylko leciałam na sztucznym cyklu i myślałam, że @ przyjdzie wcześniej, a tu nic.
S.łódź bardzo mi przykro wiem co czujesz ale nie mozemy sie poddac w nowym roku walczymy dalej o nasze marzenia![]()
Invicta gdzie???Link do: Promocja Voucher dla Ciebie | INVICTA
Dziewczyny, w razie czego napisze, bo oprocz mnie wiem, ze np. milagors sie leczy w Invikcie zobaczylam ze na ich stronie jest promocja, mozna uzyskac voucher na 1000 zl na in vitro, biore, tysiak "piechota nie chodzi"a juz w srode u mnie nowy plan dzialania.