anetka303
Fanka BB :)
Ja wzięłam 2 w dniu transferu 2 godz przed i potem po transferze przez 6 dni 3x2.Mam pytanko od kiedy powinno się brać nospe przed transferem? I jak często?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wzięłam 2 w dniu transferu 2 godz przed i potem po transferze przez 6 dni 3x2.Mam pytanko od kiedy powinno się brać nospe przed transferem? I jak często?
Raczej nie powinno mieć to żadnego wpływu, po becie wnioskuję ze zarodek zakopal się w endometrium. Badała betę jeszcze w środę? Jeśli nie to zrób to jutro i sprawdź czy przyrost jest ok
bo juz dzisiaj tez mnie korcilo zeby pojechac, ale zamiast stac w korkach ktore mocno wyprowadzaja mnie z rownowagi postanowilam lezec na kanapie Dziękuję, kochana :*Hej, czasem tu do Was zaglądam, ale nie ma szans doczytać wszystkiego. Taka produkcja... Kreatola, widziałam syneczka, jest piękny!
Koniczynko, przegapiłam Twoj transfer, a tu patrzę, ze zaraz juz beta bedzie !
Rybko, gratulacje. Duzo zdrówka dla dzieci i dla Ciebie. [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe doskonale rozumiem złość na korki, jednak nie wysiedzialabym w domu. Latam na razie regularnie do laboratorium i obserwuje swoją betę.Myslalam zeby powtorzyc bete, ale przy pierwszej ciazy kiedy nie przyrastala dobrze bardzo sie stresowalam, teraz zyje w blogiej nieswiadomosci, nie stresuje sie i czekam na usg. Chyba, ze nie wytrzymam to popedze jutro ranobo juz dzisiaj tez mnie korcilo zeby pojechac, ale zamiast stac w korkach ktore mocno wyprowadzaja mnie z rownowagi postanowilam lezec na kanapie
strasznie nerwowa sie zrobilam chyba po tych wszystkich lekach
![]()
Mam pytanko od kiedy powinno się brać nospe przed transferem? I jak często?
Hehe doskonale rozumiem złość na korki, jednak nie wysiedzialabym w domu. Latam na razie regularnie do laboratorium i obserwuje swoją betę.
Hehe doskonale rozumiem złość na korki, jednak nie wysiedzialabym w domu. Latam na razie regularnie do laboratorium i obserwuje swoją betę.
Mysle i mysle i chyba mnie przekonalas. Jutro wzielam w pracy wolne wiec skocze do labu kiedy nie bedzie korkow i sprawdze co tam sie dzieje [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja raz zapomniałam estrofemu i nie wiem czy to przez to( ale raczej nie) ale mam krwiaka, ale jeśli u Ciebie nie ma plamien to powinno być dobrze
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio