AnetaB-stok
Aktywna w BB
No i nie mam dobrych wieści mimo wiosny za oknem ... kolejna próba nieudana :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem co mam pisać tak liczyłam, że teraz się uda Tobie. ściskam mocnoU mnie lipa
Beta 1,4
Progesteron.... 4,36 ng/mol
Coś drgnęło i spada. Wepchnęła, sobie lutinusa i czekam aż lekarz
zadzwoni
Przykro mi, myślałam, że teraz los będzie dla nas łaskawy. Ile my musimy cierpieć, żeby się wkoncu udałoNo i nie mam dobrych wieści mimo wiosny za oknem ... kolejna próba nieudana :-(
A estriadol 958 także ok, ale smutne wieści tu na forum,serce mi pęka; (Jak tam po monitoringu? Ja środa kolejny monitoring. Dzis jajnik prawy 5 pecherzykow 2x14, 3x10, jajnik lewy 4x14. Dalej leki gonal 100+ menopur 75+ orgalutran. Endometrium 8. Estradiol 578. A Ty jak tam[emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bardzo mi przykro...U mnie lipa
Beta 1,4
Progesteron.... 4,36 ng/mol
Coś drgnęło i spada. Wepchnęła, sobie lutinusa i czekam aż lekarz zadzwoni
Bardzo mi przykro...No i nie mam dobrych wieści mimo wiosny za oknem ... kolejna próba nieudana :-(
Dziękuję za odp. Pytam bo już zglupialam niektórzy twierdzą że 1 dzień dużego krwawienia jest 1 dniem cyklu więc zglupialam zupelnie