katharina203
Fanka BB :)
Zalezy kto jak zareaguje na leki...mi przepisane nie starczyly na wystarczajacy wzrost i musialam miec przepisane jeszcze...Ah rozumiem. Nam tez lekarz mówił, ze leki około 1500 mogą kosztować.
Dzięki za info.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zalezy kto jak zareaguje na leki...mi przepisane nie starczyly na wystarczajacy wzrost i musialam miec przepisane jeszcze...Ah rozumiem. Nam tez lekarz mówił, ze leki około 1500 mogą kosztować.
Dzięki za info.
Niestety dziewczyny My w końcu przegraliśmy tę nierówna walkę [emoji17] kropek nic nie urósł i nie było tetna. Smutno chociaż wydaje mi sie,ze ostatnim razem było gorzej, teraz sie jakos trzymam.
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Dokładnie! szkoda, że nie każda klinika przypisuje takie tanie leki pierwszy zastrzyk jaki dostałam to Elonva chyba płaciłam jakoś 432 zł.Oska
Masz po prostu tanie leki tylko się cieszyć![]()
No to nie wiem co klinika to inna polityka :-)U mnie Ovaleap dobrze działał przy iui, więc lekarz już mi go nie zmieniał, ale bez refundacji kosztowałby ok 1200 zł. A gonapeptyl jest po to jak to lekarz powiedział żeby uspokoić moja przysadkę mózgową, bo stresem i emocjami sama blokuje sobie owulację.