panik
Fanka BB :)
Kochana a co masz w niedziele? Betę?wiem.znam ten ból.ja caly czas w nerwach chociaz staram sie nie panikowac ale te plamienia nie ustepuja i to jest najgorsze.w niedziele sie dowiem wszystkiego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana a co masz w niedziele? Betę?wiem.znam ten ból.ja caly czas w nerwach chociaz staram sie nie panikowac ale te plamienia nie ustepuja i to jest najgorsze.w niedziele sie dowiem wszystkiego
Ja jestem 8 dpt beta 90 i od 2 dpt miałam bóle brzucha i kręgosłupa jak na @, a teraz to są momenty takie, że nie mogę się wyprostować tak mnie boli brzuch chciałam odstawić nospe ale się boję bo mam też skurcze. I też nie to martwi
pierwsze usg.ja mieszkam w Uk i tu pierwsze usg dopiero robia w 12 tyg wiec jade prywatnie do polskiej kliniki,ktora jest otwarta w weekendy.tu jak dzwonilam i mowilam,ze plamie i ze chcialabym sprawdzic co sie dzieje to niestety uslyszalam ze pierwsze usg w 12 tyg.taka bezdusznosc!!!Kochana a co masz w niedziele? Betę?
Beznadziejne maja te zasady- toz to idzie się pochlastaćpierwsze usg.ja mieszkam w Uk i tu pierwsze usg dopiero robia w 12 tyg wiec jade prywatnie do polskiej kliniki,ktora jest otwarta w weekendy.tu jak dzwonilam i mowilam,ze plamie i ze chcialabym sprawdzic co sie dzieje to niestety uslyszalam ze pierwsze usg w 12 tyg.taka bezdusznosc!!!
Jakbym o sobie czytała. Kilka dni po pozytywnej becie o 21 kleilam pierogi bo taka wielka miałam ochotę. PozdrawiamA ja dziś normalnie zjadłabym konia z kopytami, gdyby tylko kopyta się trawiły to bym jakiegoś dopadła i pożarła w całości, ciągle jestem głodna nie wiem czemu, ciągle coś podjadam....Teraz robię pierogi he he he![]()
Cześć, jestem tu nowa. Mam 32 lata i jestem z mężem w trakcie in vitro. Najpierw bralam przez 2 tygodnie tylko busereline, później zaczęłam dodatkowo brać bemfole. Jutro jest 10ty dzień jak ja biorę i jade na skan i badanie krwi. Całe in vitro odbywa się w anglii, bo tu mieszkam. Mam pytanie - jak wygląda pobieranie jajeczek. Mam ich 15 narazie, jutro się dowiem czy jest ich więcej i czy dojrzały. Czy jest to bolesne? Jak odbywa się transfer embrionow? Jak się czułyscie po wszystkim? Może dacie mi jakieś wskazówki? Strasznie się boje i martwię czy wszystko będzie ok.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
dziekuje Ci bardzoBeznadziejne maja te zasady- toz to idzie się pochlastać
Trzymam w takim razie bardzo mocno kciuki za Ciebie i maleństwo :*

Ja nie czułem się OkiDziewczyny mialyscie jakies objawy przy stymulowaniu ELONVĄ?