reklama

Kto po in vitro?

reklama
kateee82- po jednej szklance dziennie ja np pije tak , rano po sniadaniu z malin , potem po obiedzie z czerwonej koniczyny i po kolacje z pokrzywy , ja kupilam w necie sobie bo kupüilam najpierw w sklepie takie jak cherbata ale np w lisciach malin jest tylko 25% lisci malin a reszta to inne cherbaty i aromaty wiec musisz w zielarskim kupic najpeije zeby byly czyste liscie malin pokrzywy i koniczyczyny :D

zapomnialam ze biore jeszcze wiesiolek 3x1 ale top wsytsko tylko do dwoch dni przed transferem :d ponoc liscie malin zalecane sa zeby pic w ciazy bo wtedy porod jest latwiejszy :D

Ostatnia edycja:
JoM to mnie teraz przeraziłaś tą sumą, ale szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, czy to będzie dziewczyna przygotowywana dla nas czy jakaś inna staraczka:( dowiem się jak mąż wyśle te wyniki czyli za około dwa tygodnie:(
Joweg tak jak pisałam najszybciej za dwa tygodnie. Mam nadzieję ze do świąt będziemy już wiedzieli wszystko co i jak bo ja już nie mogę- jestem jeden strzępek nerwów.

Ewa witaj! Ja brałam diphereline-wcześniej tabletki anty przez 21dni, od 22 dnia diphereline i 5 dnia brania dostałam okres i wtedy umawiałam się do kliniki żeby mieć wizytę tak w 11 dniu brania tego zastrzyku,a od 12 dnia juz mi wdrożyli gonal i menopur-tak to u mnie wyglądało

Ostatnia edycja:
Katee witaj! Ja brałam diphereline-wcześniej tabletki anty przez 21dni, od 22 dnia diphereline i 5 dnia brania dostałam okres i wtedy umawiałam się do kliniki żeby mieć wizytę tak w 11 dniu brania tego zastrzyku,a od 12 dnia juz mi wdrożyli gonal i menopur-tak to u mnie wyglądało

Ja przyjelam jednorazowo diphereline, ale dzisiaj jest juz 13 dni od zastrzyku - zaczynam sie martwic brakiem @.

joweg,
brałam przez 7 dni PUREGON, 75 j. to miało byc przygotowanie do crio. później okazało sie, że wytworzyłam 6 pęcherzyków i lekarka zaproponowała IVF. dalszy scenariusz znasz. ale do crio stumulowali mnie tylko puregonem (w penie, bardzo łatwa obsługa).

anioleczek- oj uwierz rozumiem cie bardzo , bede trzymac kciuki za Was zeby wam sie szybko udalo :*

kateee-
zalezy jaki prtokol bedziesz miec :) ja np mialam anty 21 tybletek potem dostalam @ i od 4 dnia cyklu gonal do 10 dnia cyklu w tym ze w 9 i 10 dniu jeszcze bralam cetrotide 0,25mg , potem 11 dnia cyklu dostalam brevicidol na pekanie 13 dnia mialam punkcje i 16 ndia transfer i potem tylko 3x2 utrogest :) a protkol z antagonista

klematis
u mnie lekrza powiedzial ze bede brac tylko jakies tabletki 3 razy dziennie ale nic o zastrzykach nie mowil :) wiec nie mam pojecia jak to tak naprawde bedzie u mnie wygldalo :) ja tam bylm wolala calkiem na naturalnym cyklu :) ale im jezscze raz zaufam i zobaczymy :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry