Może głupie pytanie, ale o co chodzi z tym glutenem? Czy Wy macie nietolerancje na gluten i dlatego dieta?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dieta bezglutenowa pomoga w zagnieżdżeniu zarodka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może głupie pytanie, ale o co chodzi z tym glutenem? Czy Wy macie nietolerancje na gluten i dlatego dieta?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny w wielu piekarniach są bułeczki kukurydziane w cenie zbliżonej do standardowych kajzerek . smakują rewelacyjniepopytajcie może tez są U Was a o tym nie wiecie
![]()
Ja nie miałam i jednak odpuscilam. Jem normalnie, moze troche zdrowiej niz zwykle ale bez przesady :-)
[emoji7] [emoji7] [emoji7]Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam
Zobacz załącznik 814680![]()
bo sikańce nie są dla takich weteranej jak my tylko nieogarniętych zapominalskich które się orientują ze dwa tygodnie temu miały mieć @..Faktycznie też yo pamietam :-)
Wspaniale Mamuśka[emoji7] [emoji9]Już mam wynik a więc hur hur hur beta 270 estradiol 3592 progesteron 29.13
No to nigdy o tym nie słyszałamDieta bezglutenowa pomoga w zagnieżdżeniu zarodka.
tak te sikacze sa stresowcami,ale musze powiedziec ze jedna u mnie kreska jest mocna,a druga jest strasznie jasna prawie nie widac,ale jak sie przyjże to cos tam widze,albo mam zwidy juz! a może tak bardzo chciałabym ,ze sobie juz wmawiam,ze cos tam jestbo sikańce nie są dla takich weteranej jak my tylko nieogarniętych zapominalskich które się orientują ze dwa tygodnie temu miały mieć @..
ja ciągle jadę na nospie, ciągnie mnie podbrzusze, kłuje,bulgocze, krzyż mnie boli.. naprawdę już bym wolała nic nie czuć żeby mi chociaż fizjologia nie siadała na psychice ☺ wiadomo że częściowo to wszystko nerwy, częściowo pozostałości po stymulacji, może ciąża a najpewniej @, ale niczego się nie da zignorować i trzeba funkcjonować na tych hormonach ktire nam niezle tez dają kość, w tym stresie z tym burdelem w głowie. masakra miłego weekendu dziewczyny !
jak pokażesz zdjęcie to ci tu wszystkie powiemy czy masz zwidytak te sikacze sa stresowcami,ale musze powiedziec ze jedna u mnie kreska jest mocna,a druga jest strasznie jasna prawie nie widac,ale jak sie przyjże to cos tam widze,albo mam zwidy juz! a może tak bardzo chciałabym ,ze sobie juz wmawiam,ze cos tam jest