reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj jakiś pechowy dzień, same smutne wiadomości..u mnie również:-( dostałam końskie dawki leków do stymulacji i wyhodowałam tylko 4 pęcherzyki, wszystkie na jednym jajniku-drugi w ogóle nie zareagował, lekarka mówi,że nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziała. I co ja teraz pocznę tylko z 4 pęcherzykami?! Nawet nie wiem,czy są w nich komórki i czy są dobre:(( czuję się beznadziejnie:-(
Kochana to musiałabym przejść się do Twojej gin,wtedy zobaczyłaby kolejny taki przypadek jak Twój:)
Czyli ja;-)
Mój prawy jajnik też nie chce współpracować,wszystkie jajeczka znajduja się na lewym,ale jak rozmawiałam z moją gin to powiedziała,że tak się zdarza:tak:

A ogólnie to witam wszystkie staraczki i te którym się udało:-D
Ja podczytywałam Was i mocno kibicowałam każdekj z Was:)

U mnie ogólnie bez większych zmian,nie licząc wczorajszej punkcji i w najbliższy czwartek transferu:-):-):-)
Pobrano mi 10 komórek z czego tylko 6 się nadawało,a po kolejnej dobie zostało tylko 3 zapłodnione.Teraz czekamy,zeby ładnie sie podzieliły i w czwartek wróciły z nami do domku:tak:

Ewa,Masia Przykro mi kochane,wiem jak się czujecie.....

Ostatnia edycja:
Witam :)
lola trzymam kciuki za kolejne USG i oby zostały 2 :happy:
gieniek trzeba być dobrej myśli może akurat te 4 starczy i wszystkie się zapłodnią. Trzymam kciuki oby tak się stało
meg za ciebie również trzymam kciuki oby transfer się powiódł
masia, ewa_81 przykro mi że się nie powiodło ale głowa do góry co nas nie zabije to nas wzmocni
bunka 33 kciuki za czwartkowy transfer i powodzenia
marcikuk- może jak się uprę to i mi podadzą 2 ale lekarz mówi że lepiej wziąć jednego bo nie sztuką jest zajść ale i donosić więc już sama nie wiem czy go prosić czy nie, ale w sumie jak jeden to są chyba mniejsze szanse
katee82 powodzenia. Ja tez w Białymstoku tylko w Artemidzie

gienek - może Twoje jajniki poszły na jakość a nie na ilość!!! Trzymam kciuki, żeby się ładnie zapłodniły i dzieliły!! Ja mam lewy jajnik uśpiony i w dodatku schowany za macicą, że na USG go nie widać, więc tez będą się opierac tylko na jednym jajniku. Miałam na nim 6 pęcherzyków antralnych, a ile z tego urośnie - nie wiadomo, więc pewnie będę miała podobny wynik w rezultacie.
Bunka - Kciuki za transfer, niech dzieciaczki zostaną z Tobą!!!

A jeszcze mam pytanko do tych co się stymulowały. Biorę puregon 150iu, jestem po drugim zastrzyku i już czuję rozpieranie w jajnikach - to jest normalne, że tak szybko mam już takie odczucia??

Agavva- ja brałam taką samą dawkę, czułam się pod koniec jak napompowany balon, ale wiesz każda z nas ma inny organizm i inaczej reaguje.....pij dużo wody i jedz dużo wysokobiałkowych potraw!!!!!!!

Bunka- welcome back:-) trzymam kciuki za rodzeństwo dla córy:-)

agavva - normalne. wiec spokojnie wyczekuj do scana zeby zobaczyc co tam sie w koncu urodzi. poki co to one bardzo malutkie wiec raczej az tak duzo tam nie rosnie, ale wrazenie ze cos sie dzieje jest czesto juz po 1 zastrzyku

reklama
Agavva Kochana myślę,że po 2 zastrzykach to trochę za wczesnie,żeby tak się czuć,ale poobserwuj jeszcze swój organizm ze 2 dni i może zadzwoń do gina w razie czego i zapytaj się go czy to normalne.
Sylha Od te 2 bijące serduszka.Cudownie:)
Lolitka200 Widzę,że już swój skarb masz po tej stronie brzuszka.Gratulacje:tak:

Do góry