Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana to musiałabym przejść się do Twojej gin,wtedy zobaczyłaby kolejny taki przypadek jak TwójDzisiaj jakiś pechowy dzień, same smutne wiadomości..u mnie również:-( dostałam końskie dawki leków do stymulacji i wyhodowałam tylko 4 pęcherzyki, wszystkie na jednym jajniku-drugi w ogóle nie zareagował, lekarka mówi,że nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziała. I co ja teraz pocznę tylko z 4 pęcherzykami?! Nawet nie wiem,czy są w nich komórki i czy są dobre( czuję się beznadziejnie:-(

Powodzenia kochanaChyba musiałam pogodzić się z pewnymi rzeczami i nabrać sił do nowej walki i nowej nadziei;-)bunka33 witaj!Jak dawno się nie odzywałaś.
A tu teraz takie wieści, że punkcja, transfer-bardzo się cieszę i niech te komóreczki ładnie się dzieląPowodzenia kochana