reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A czy to prawda, że odchodzi się od Imsi na korzyść Icsi?
Dla słabo reagujacych na stymulację podobno pomaga jeszcze podawany hormon wzrostu oprócz samego dhea. Dodatkowo przy częstych brakach implantacji podaje się jakiś silny lek neupogen domacicznie przed transferem. Wplywa to na receptywnosc endometrium i lepsze zaakceptowanie zarodka . Tylko z kim ja do tego z tymi wszystkimi moimi dodatkami pójdę??? Pewnie wywala mnie z gabinetu
czy odchodzi sie od imsi ...tego nie wiem bo u nas na szczescie nigdy z armia nie bylo problemu,my zawsze icsi.Neupogen to nic innego jak moje granocyty ktore powoduja wzrost bialych krwinek ,a te z kolei aktywuja receptywnosc endometrium w przypadku brakujacych Kirow.Jest to lek stosoany rowniez przy chemioterapii.Nikt ci tego nie przepisze ,oprocz immunologa ,ktory wywroci cie najpierw na lewo i zobaczy co jeszcze w trawie piszczy.Mi on jeszcze nie pomogl ,a mam jakies 20 zastrzykow za soba.Nie ma dowodow medycznych,wszystko opiera sie na podejrzeniach ,ze tak wlasnie dziala.Dobrze ,ze jestes taka Zosia samosia,chociaz ja bym jednak na twoim miejscu skorzystala z dobrego lekarza.I immunologa i endokrynologa.Te dwie dziedziny maja ze soba duzo wspolnego..
zegnam sie na teraz,bo dzisiaj juz jest;););)jak cos to pisz na pr

reklama
Właśnie nasz lekarz powiedział ze od razu a kolejne chciał stymulację za dwa tyg. To był główny powód ze zmieniliśmy teraz lekarza która potwierdziła ze musza być dwa 3 mięs przerwy. Milam konskie dawki hormonów i to by mi spustoszyło organizmz
Ja kiedys czytalam o podwojnej stymulacji kobiet ktore slabo reaguja - dwie stymulki w jednym cyklu, bez okresu po punkcji. Wiec to chyba nie jest nic nienormalnego....

M@gda widzisz jazdy pamięta i nie zapomni o glucie ropnym [emoji23][emoji23][emoji23]

Witaj Michalll82. Jesteś dużym wsparciem dla żony, a to jest najważniejsze. Dobrze, że przechodzicie przez to razem.
Tez się ciesze, ze mój M był ze mną i mnie namówił na ostatnie podejście. Gdybym go nie posłuchała nie było by teraz mojego szczęścia, który śpi w tej chwili w łóżeczku

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde czyli narkoparty i kuporozmowy tez???:)

Nie mają lepiej tylko maja poczucie, ze muszą pomóc., wspierać. Czasami noe wychodzi bo my wspieramy sie jak? Walenie po ramieniu i ze bedzie ok. I nas to wspiera. Was co innego. Noe mamy lepiej bo przezywamy tez. Tylko w sercu, dlatego zawalowcow więcej facetow. :)
Masz racje. Pamiętam przy pierwszeństwo becie jak m sam sprawdzał. Wchodzę do pokoju, a on wstaje i mnie przytula i chyba tak z 30min płakałam na jego ramieniu. Wiedziałam, że mam się nie nastawiać, że uda się za pierwszym razem. Ale chciałam wierzyć, że u mbie się uda o dooopa. Nie powiem czasami chce go udusić, bo działa mi na nerwy [emoji23][emoji23][emoji23] Ale później przypominam sobie jak to on bardziej wierzył, że się uda ostatnim razem. I dzięki mu za to :)

A faceci mają taka potrzebę wygadania się?? Wyrzucenia wszystkiego ?? My tak mamy, no i mamy potrzebę się wypłakać :)
Mój ma taką potrzebę :D zawsze do kumpla dzwoni i jeden drugiemu się zwierza [emoji28][emoji28] ostatnio nawet mi podziękował, że się wygadal i od razu mu się lepiej zrobiło i jaki szczęśliwy chodził :D

Witam.
Swieżynka jestem. :)
U Nas z żoną 5 dpt. 1 inseminacja za Nami. Okazało się że niedrożność jajowodów. Będziemy testować 1 sierpnia.
Od Mojej żony za dużo nic nie dowiem się. :) Dlatego Was czytam. Uważa, że nie ma co nastawiać się i będzie co ma być. Na pewno to skorupka na "jajeczku". Jak macie pytania jako do faceta, który też czeka. To śmiało. :)

Witamy wśród nas :). To piękne, że chcesz pogłębić swoją wiedzę a czytanie nas pozwoli Ci też lepiej zrozumieć żonę.

reklama
Do góry