Ma, ma [emoji6] moja jędza nie unika konfliktów [emoji13]Zwierzęta raczej unikają konfliktów, dlatego, tak jak kiedyś pisałam musi mieć miejscówę, gdzie się ukryje poza wzrokiem i zasięgiem dziecka![]()
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ma, ma [emoji6] moja jędza nie unika konfliktów [emoji13]Zwierzęta raczej unikają konfliktów, dlatego, tak jak kiedyś pisałam musi mieć miejscówę, gdzie się ukryje poza wzrokiem i zasięgiem dziecka![]()
Przeważnie okres robi takiego psikusa [emoji6] ja wtedy pije aspirynę i dziurawca i winko ewentualnieOstatnio nie ma dobrych wiadomości na forum , liczę że zła passa minie. Uzależniłam się od Wasw pracy kilka razy sprawdzam forum bo wieczorem bym nie nadrobiła
. Siedzę cicho, czekam na okres by zacząć brać estrofem. Pewnie gdy trzeba przyjdzie spóźniony.
Witaj a to dziwne ze zona niewylewna to chyba odwrotnie niz u nas wszystkich tutajWitam.
Swieżynka jestem.
U Nas z żoną 5 dpt. 1 inseminacja za Nami. Okazało się że niedrożność jajowodów. Będziemy testować 1 sierpnia.
Od Mojej żony za dużo nic nie dowiem się.Dlatego Was czytam. Uważa, że nie ma co nastawiać się i będzie co ma być. Na pewno to skorupka na "jajeczku". Jak macie pytania jako do faceta, który też czeka. To śmiało.
![]()
Ale to dziecko będzie, nawet w zwierzętach instynkty się budzą. Nie mozna tlyko uczć dziecka dokuczania zwierzętom.Kotka która jest u moich rodziców na pewno będzie uciekać. Ale ma dokąd [emoji16] a nasza siedzi w mieszkaniu więc zobaczymy i potrafi być agresywna jak M ją wkurza a dziecko może ją wkurzac nieświadomie [emoji53]
Bo my takie narkotyczne babki jesteśmy, no i facetOstatnio nie ma dobrych wiadomości na forum , liczę że zła passa minie. Uzależniłam się od Wasw pracy kilka razy sprawdzam forum bo wieczorem bym nie nadrobiła
. Siedzę cicho, czekam na okres by zacząć brać estrofem. Pewnie gdy trzeba przyjdzie spóźniony.
Moja mi skacze na udo i się wgryza [emoji16] innych kotów się boi siedzi i dosłownie warczy na nie i nie daje sie dotknąć nam wtedy. Zobaczymy bo nie wyobrażam sobie oddawać zwierzaka a niestety dużo rodziców tak robi. Ja rozumiem bezpieczeństwo dziecka ale często robią to z wygody bo nie ma kiedy kuwety posprzątać i klaki latają i dziecko trzeba nauczyć żeby nie ciągnąć za ogon...Ale to dziecko będzie, nawet w zwierzętach instynkty się budzą. Nie mozna tlyko uczć dziecka dokuczania zwierzętom.
Powiem tak, mamy znajomych, którzy mają czarnego kota (kocicę). Ten kot ma taki charakter jak kolor sierści, no diabeł. Wszyscy się go bali, łącznie z właścicielką, a już na pewno większość gości. Potrafił się na ciebie czaić i znienacka na łydkę ugryźć. I... urodziło się dziecko. Kot złagodniał, pokochał dziecko, jedli razem kaszki dla dzieci (każde ze swojego talerzyka; ja bym kota nie karmiła takim jedzeniem, ale o nie ważne teraz), bawili się razem, kot pilnował dziecko. dziecko ma teraz 2 lata i są super kumplami.
Masz kocicę, ona będzie miała instynkt. Oczywiście dzieci trzeba pilnować w obecności zwierząt i vice versa, ale nie nastawiałabym się od razu źle![]()
Dokładnie!Moja mi skacze na udo i się wgryza [emoji16] innych kotów się boi siedzi i dosłownie warczy na nie i nie daje sie dotknąć nam wtedy. Zobaczymy bo nie wyobrażam sobie oddawać zwierzaka a niestety dużo rodziców tak robi. Ja rozumiem bezpieczeństwo dziecka ale często robią to z wygody bo nie ma kiedy kuwety posprzątać i klaki latają i dziecko trzeba nauczyć żeby nie ciągnąć za ogon...
To tak jak u mnie jak cos do niego mowie to sie patrzy dziwnie i nie ma pojecia o co biegaSuper ma oparcie w tobie żona tylko pozazdrościć. Moj do tej pory myli komórki z zarodkami i nie pojęcia o calym tym szaleństwie.
Mój twierdzi ze mogę iść na medycynę tyle wiem[emoji16]To
To tak jak u mnie jak cos do niego mowie to sie patrzy dziwnie i nie ma pojecia o co biega![]()
Już niedługo
Tusiaczzek, dziewczyny tu coś i immunologii pisały, pamiętam, że i ty się z tym zmagałaś, mogłabyś im coś podpowiedzieć??