meg86
Fanka BB :)
Jutro. A w.czwartek powtarzam bo lekarz tak zaleclJa niby mam po 2tyg czyli 2.08 isc na bete ale chyba zrobie jakis tescik bo mnie kusi. U mnie z beta nie ma tak prosto (100km)
A Ty kiedy betujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro. A w.czwartek powtarzam bo lekarz tak zaleclJa niby mam po 2tyg czyli 2.08 isc na bete ale chyba zrobie jakis tescik bo mnie kusi. U mnie z beta nie ma tak prosto (100km)
A Ty kiedy betujesz?
O kurcze. Nie masz żadnego labolatorium w okolicy?Ja niby mam po 2tyg czyli 2.08 isc na bete ale chyba zrobie jakis tescik bo mnie kusi. U mnie z beta nie ma tak prosto (100km)
A Ty kiedy betujesz?
Skurczy nie ma, zakuło ją raz w lewym jajniku.Dość standardowy zestaw.
Tak samo btałam lutka i dupka - jesli sie uda te się bierze do ok 12 tc
Zamiast Clexane mam fraxiparyne, ale to podobne - to się bierze do końca ciąży (przynajmniej mój tak zalecił).
Estrofemu miałam ciut więcej - nie pamiętam kiedy, ale ok 10-12 tyg odstawiłam.
Euthyroxu biorę połówkę 75 - to jest lek do końca ciąży
Potem do tego będą witaminki
Jeśli żona ma skurcze może sobie wsiąść no spe, ale zwykłą nie forte, max 3 tabletki dziennie.
Ktoś ma jeszcze jakieś rady??
U bas laboratoria nie istnieja. Krew oddaje sie w przychodni i wysylane jest do szpitala bo pod kazdym badaniem musi sie podpisac lekarz.. czyli jestesmy 100lat za murzynami..O kurcze. Nie masz żadnego labolatorium w okolicy?
No to bede mocno trzymac kciuki&&&Jutro. A w.czwartek powtarzam bo lekarz tak zalecl
We Wrocławiu w invimedzie. Dzięki za.kciuki przydadzą się. W razie w winko już czeka w domkuNo to bede mocno trzymac kciuki&&&
A gdzie sie leczysz?
No to jeszcze poczeka dlugie miesiace[emoji16][emoji16][emoji16]We Wrocławiu w invimedzie. Dzięki za.kciuki przydadzą się. W razie w winko już czeka w domku
Kochana tak mi przykro![]()
Wyszalej sie wyluzuj i wracaj do nas :* a najlepiej juz po urlopie bo w kupie razniej![]()
Bede miala chociaz z kim czekac na kolejne podejscie a tak tu sama weteranka zostane
Kochana przed kolejnym.podejsciem zrob sobie histeroskopie zeby sprawdzic czy faktycznie nie ma tam polip
Kochana tak mi przykroSame złe wiadomosci.
A ja tak pisałam ,że nie czułam nic tylko ból piersi jak właśnie zawsze przed okresem tak potwiwrdzilam dla formalności to beta 0,1.
Co by nie było to jednak strasznie się czyta taki wynik.
Zrobilam sobie przy okazji parę badań,bo na 3 sierpnia jadę do Paśnika.
Powtórzyłam anty Tpo i Tg,dorobilam Ana
Wachalam się nad NK,bo to 300 zl.
Tylko może powtórzyc,żeby do Paśnika mieć ze sobą, jak myśliciel?
TSH zaszalalo,bo mam az 5,8.
Znowu coś rozwaliło mi zarodki.
Miałam tym razem skurcze w nocy podczas snu i nie miałam jak nad tym zapanować.
Super czas szybko zleciMałgosiu jestem... czytam
Niedługo odbieram kariotypy.
I startujemy
Myśle listopad - luty...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom