Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A no właśnie ...same dobre rzeczy słyszałam i czytałam o Invicta Gdańsk...tylko że ja mam tam ok. 500 kmTroche ci zajmie nadrabianie
Narazie odpoczywam
Bylam na wizycie w Invictie w Gdansku i jestem z niej zadowolona. Jeszcze chcem.sie wybrac do Novum ale ostatnie komentarze ze nie patrza na immunologie troche mnie zniechecily bo taka klinike juz przerabialam choc absolutnie nie porownuje Novum do mojej poprzedniej. Jesli bedziemy podchodzic to pid koniec tego lub na poczatku nastepnego roku
Ale przy tak dobrym wyniku amh nikt nie mogl przewidziec ze zarodki beda slabe. A przypomnij mi jak armia m?Wiem że suplementacja to kilka miesięcy żeby był efekt dlatego już od stycznia wypytywałam o nią lekarzy i twierdzili że mi żadne dodatkowe leki czy suplementy nie są potrzebne... U mnie jajowody nie mają się co regenerować bo są zniszczone i dlatego in vitro. No i tak jak mówię klinika przez pół roku mnie tak przygotowywała że dupa z tego wyszła... Dlatego też się wkurzam...
To ile masz tych ampułek wykupionych? Jeśli będziesz w klinice to z receptą na pewno nie będzie problemu. Nic się nie martw, jeszcze przyjdzie czas na stresyNoo tylko ze ja miszekam w Tczewie a w Gdyni się lecze.. 60 km....
Moze rodzinny by mi wystawił hmm... w razie Czego jak liczyłam to wystarczy mi do 8.08 bo mam wizytę w klinice u anestozjolaga to wtedy odebralambym druga receptę..... ehh zawsze coś
Wiem jak się czujesz ja mam prawie 40, gdy wiedzę małe dzieci ściska mi serce.,,że nie mam swoich Dlaczego los zakpił sobie ze mnie? M też lubi dzieci i chciałby je mieć ale szanse są niewielkie, trzeba jednak próbować póki można. Jeszcze 50 lat temu nie byłoby takich szans, czasem powoli, czasem się cofać ale walczyć mimo wszystko .Mój też kocha dzieci i świetnie potrafi się nimi zajmować. Zawsze bardzo chciał mieć dzieci. Tym bardziej mnie boli że teraz się tak poddał, już pogodził z tym że nie będziemy mieć dzieci zamiast dodawać mi sił do walki
Hehe wyjelas mi to z ustja prdl... 21 transferów??????!!!!!!!! Ona chyba nie tylko nerwy ma ze stali, chyba cała jest ze spiżu...
Rodzinny wystawi ci na 100% czyli 200 zl a nie 3.20Noo tylko ze ja miszekam w Tczewie a w Gdyni się lecze.. 60 km....
Moze rodzinny by mi wystawił hmm... w razie Czego jak liczyłam to wystarczy mi do 8.08 bo mam wizytę w klinice u anestozjolaga to wtedy odebralambym druga receptę..... ehh zawsze coś
Zadzwoń do pań w rejestracji, aby lekarz wypisal Ci receptę i odbierz tego 8.08Noo tylko ze ja miszekam w Tczewie a w Gdyni się lecze.. 60 km....