Justyna3007
Fanka BB :)
śliczna kruszynkaAlez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka![]()
![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
śliczna kruszynkaAlez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka![]()
![]()
![]()
Alez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka![]()
![]()
![]()
Mega! Gratuluję ślicznej córci!Alez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka![]()
![]()
![]()
coś chyba 80 zł za 30 tabletek tak ?? Bierze się jedną na dobę czy więcej ?Tylko te. Drogie w sumie te kapsułki ale myślę że warto.
No i super [emoji2]No dobra jestem po wizycie. Chyba w końcu trafiłam na dobrego lekarzapowiedział że może i jeden zarodek ale bardzo fajny. Mówił że w tamtym roku tylko dwa razy miał sytuację że się zarodek nie obudził po zamrożeniu. Powiedział też że on osobiście procentowe ma większy odsetek ciąż po crio niż na śnieżakach bo organizm odpocznie a on cały cykl skupia się na tym żeby organizm pacjentki przygotować do przyjęcia zarodka a nie skupia się na pęcherzykach itp.
Na razie nie wiadomo czy będzie na cyklu naturalnym czy sztucznym. Na pewno nie w następnym cyklu tylko dopiero kolejnym. Następny cykl chce cały monitorować żeby zobaczyć jak się zachowuje macica i wtedy dobierze leki i w kolejnym cyklu transfer. Na razie kazał tylko powtórzyć badanie na D3 i tarczycę bo chce mieć świeże.
Co do kolejnej stymulacji powiedział że w ogóle nie będzie teraz o tym ze mną rozmawiać bo i on i ja mamy się skupić na tym żeby udało się za pierwszym razem i nie wolno blokować głowy i organizmu myśląc co będzie jak się nie uda.
W poniedziałek jadę do klinik na 3 weryfikację więc się wszystko wyjaśniJa gratuluję!!!! W niedziele albo w poniedziałek powtórz!!!! Teraz będziemy trzymać kciuki za przyrost
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Trzymam kciuki za przyrost [emoji110][emoji110][emoji110]Hej dziewczyny mam wynik bety 21,7 9dpt zarodek mrożony, nie wiem czy się cieszyć, czy za niska ta beta, lekarz niby mówi że wynik jest ok