Szkoda słów na Pana Mrugacza mam nie miłe wspomnienia co do tego lekarza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szkoda słów na Pana Mrugacza mam nie miłe wspomnienia co do tego lekarza
To jest największy naciagacz jakiego poznałam tylko kasa sie liczy ile on mi nerwów zniszczył ile ja sie wycierpialam nie pracowały mi jelita mocz sie zatrzymał była tragedia a on ch** zadzwonił do mojego męża po laparoskopi na 3 dzień ze mnie przeważa do szpitala bo może uszkodził jelito albo pęcherz ale ,że tam mnie naprawia jak wyszłam z tego szpitala to mówię do M aby mnie zawiózł do tego lekarza bo muszę mu wykrzyczeć ile krzywdy mi wyrządził to nagle go w klinice nie było ale temu właścicielowi dałam popalić i aż ulgę poczulam a na koniec stwierdził, że on jednak nie chce pieniędzy na laparoskopie bo on żonie ani nie pomógł ani nie zaszkodził mam bardzo źle wspomnienia z nim
Tsh przy probie zajscia w ciaze jest fosc wysokie i byc moze cos dostaniesz, lepiej ponuzej 2 zejsc.No dobra mam wyniki.
Witamina D - 31.19 więc bardzo dolna granica normy
TSH - 2.01 czyli dokładnie w środku normy. Co to dokładnie oznacza nie wiem ale chyba że z tarczycą wszystko ok
Suuuuper!!! Gratulacje!!!Dziewczyny mam bete z dzisiaj. 187 w 9dpt. W 7dpt byla 61
Jeeej, juz punkcja w poniedzialek!!!! Zapiszesz sie do kalendarza?Witam. Dzisiejsza kontrola w klinice. 10 dzień stymulacji, 14 pęcherzyków, dominujacy 18mm. Endometrium 12mm. Jutro mam zaaplikowac sobie menopur i orgametril. O 23 jutro ovitrell, i w poniedziałek na punkcje. Położna powiedziała że są dwie strony dobra i zła. ZobacZymy co bd w poniedziałek
Medicover? Medicover ma od ivf spolke corke (czy jak soe.to zwie) - Invimed...To o której klinice słyszałaś my sie leczymy w Medicover u doktora Pierzynskiego bardzo bo polecam dużo mi pomógł i tylko się zajmuje niepłodnościa jest w tym mistrzemdlatego taka spokojna jestem bo ufam mu i wiem ,ze będzie Bedzie wszystko dobrze
:-* [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]A czemu dopiero za 1.5 tygodnia mozesz miec skierowanie ?