Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no wlasnie musze tez sprawdzic... teraz juz tylko czekac i mimo tego, ze wiem, ze dla ciebie to bedzie 2 tyg masakry to kochana wierze, ze ci sie uda i babelki zostana z toba...dzielna jestes! :*Miliaa nie obraziłam się, no co ty!!nigdy w życiu, ja biorę na TSH Euthyrox N25- taką najmniejszą dawkę,bo normalnie wychodzi mi ponad 3 a powinno być prawidłowo u kobiety starającej się o dzidzię 1-2.5 Muszę sprawdzić ile mam teraz,bo to rzeczywiście może namieszać...
w poniedzialek jade zrobic ponownie badanie TSH, zobaczymy jak wyjdzie...musze to kontrolowac w takim razie.miliaa - tak, powinnas troche obnizyc. mnie tez nie chcieli leczyc bo miala 3.2 i sie sama wyleczylam bo laskawie lekarze wmawiali ze jestem w normie......nie sluchaj konowalow.
czesc dziewczyny u mnie chyba lipa:--(dzisiaj juz jest piaty dzien a ja dosłownie nic nie czuje niec mnie nie kuje nic nie boli
wiem ze to za wczesnie no ale wiekszosc z was jakiekolwiek objawy ma.

Kochana rozumiem Cię doskonale,bo ja też siedzę w domu,zza oknem pada deszcz ( dziś świeci słoneczko) i wszystkie najgorsze myśli przychodzą do głowy,mąż w pracy,z dala od rodziny i nawet nie mam do kogo pójść pogadać i powiedzieć,wiesz podeszłam do ivf i teraz czekam,ale jest mi ciężko:-(bunka ale co ja poradze ze to silniejsze odemnie, siedze w domu bo jestem na L4, bo mam prace fizyczna i nie mogłabym chodzic spokojnie do pracy wiedzac ze moge zaszkodzic niuni, i tak siedze w domu i durnoty mi przychodza do głowy![]()