reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wybrałam n pierwsza wizytę szymańska- jest też endokrynologiem....dlatego ja wybrałam, chociaż o Goncikowskiej czytałam same pozytywne opinie i też mnie korciło;) a ty jesteś z niej zadowolona?
jestem, jest mega zaangażowana empatyczna ambitna. mam ja z polecenia. Tylko ze juz 3 iv robię u nich. Jak sie nie uda to chce sie udac do novum do Lewandowskiego. on jest zalozycielem novum i ponoc tylko ciezkie przypadki moga do niego trafic. ciekawa jestem ile sie czeka na wizyte.. do Szymanskiej biega Joko :) ciążowo i leczyła się u niej :) Iwec na jakim jestes teraz etapie? TO Twoje pierwsze podejście jakrozumiem? Kiedy stymulacja? :)

Z dnia na dZień będzie lepiej:) i nie martw się:) wszystko będzie dobrze:) ja 6 dzień po punkcji i też jak zagwałtownie się przewroce z boku na bok to boli mnie podbrzusie:( ale brzucha chyba nie mam nabrzmiałego bo codziennie się mierze:) moze to głupie, ale wole dmuchac na zimne. Czasami przy oddawaniu moczu czuje prawy jajnik a gdzie lewy powinnam odczuwac bo był najbardziej powiększony. Wszystko chyba powraca do normy, tylko te nieszczęsne zastrzyki przeciwzakrzepowe...ehhh już mam dość a tu jeszcze tyle zostało, w sumie niewiem do kiedy mam je brać ale chyba wszystkie musze wybrac a było ich 2 opakowania po 10sztuk
dziekuje,
staram sie lezec, myslec pozyywnie. majgorsze czemu mnie nie sprawdzil przed....
i cena te frexiparyny to ok 77 zł, w piatek zapytalam u siebie o cene 26 zl

Dziewczyny dla wszystkich oczekujacych:
1502019768-aaaaaa.jpeg

reklama
jestem, jest mega zaangażowana empatyczna ambitna. mam ja z polecenia. Tylko ze juz 3 iv robię u nich. Jak sie nie uda to chce sie udac do novum do Lewandowskiego. on jest zalozycielem novum i ponoc tylko ciezkie przypadki moga do niego trafic. ciekawa jestem ile sie czeka na wizyte.. do Szymanskiej biega Joko :) ciążowo i leczyła się u niej :) Iwec na jakim jestes teraz etapie? TO Twoje pierwsze podejście jakrozumiem? Kiedy stymulacja? :)
To będzie moje drugie podejście ....wcześniej dwa świżaki i crio się nie udało...no dużo by pisać...teraz chcemy drugie, ale i ostatnie, dlatego chciałabym trafić to kliniki i lekarza najbardziej polecanego, żeby sobie w razie czego nie pluć w brodę ...ale oczywiście wiem , że to nie ma regóły...jedni chwała drudzy nie....sama już nie wiem co mam robić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry