mery86
Fanka BB :)
Klikam co chwila ale ciągle nie ma, a na 17 umówiłam sie do dr jak nie będzie do tej pory to chyba wcale do niego nie pojadę, czekam...A Ty kiedy będziesz miała wynik? Również trzymam kciuki [emoji110]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Klikam co chwila ale ciągle nie ma, a na 17 umówiłam sie do dr jak nie będzie do tej pory to chyba wcale do niego nie pojadę, czekam...A Ty kiedy będziesz miała wynik? Również trzymam kciuki [emoji110]
Bardzo mi przykro, ale nie załamuj się i walcz dalej Kochana!!!!hej
u mnie dzis wynik bety w 10 dpt to < 1.
załamka totalna.
A ty kiedy idziesz do dr?Cześć Dziewczyny. Mam trzecią weryfikację. 16 dpt Bhcg 156 (11 dpt 24, 13 dpt 40). Niby dalej niska ale przyrost chyba ok. Zobaczymy co powie dr. Póki co czekam...
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia![]()
Klikam co chwila ale ciągle nie ma, a na 17 umówiłam sie do dr jak nie będzie do tej pory to chyba wcale do niego nie pojadę, czekam...
hej
załamka totalna.
ja bym na Twoim mscu nie lekceważyła tego tylko zadzwoniła do lekarki z zapytaniem18 dpt beta 4065bardzo mnie to cieszy bo rośnie jak szalona,ale za to zrobiłam TSH i nie powinno przekraczać 2,5,a ja mam 3,06 i FT4 w normie.Wizyte mam dopiero u gina 24 sierpnia czy mam się przejmować aż tak bardzo czy czekać na wizytę??
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
hej
załamka totalna.
A ty kiedy idziesz do dr?
Mam już nie robić bety (oczywiście że zrobię w środę), a w przyszły poniedziałek powinno być widać zarodek
. Czuję się jakby to w ogole o mnie nie chodziło, jakbyśmy rozmawiały o jakiejś tam obcej babce
.