Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miska, Catleya co to jest hiperka???
co tam u ciebie? opowiadaj jak sie czujesz...!!Dziewczyny regularnie Was podczytuję żeby wiedzieć co u Was-bardzo Wam oczywiście wszystkim kibicuję i wierzę, że do każdej z Was uśmiechnie się w końcu los![]()
:-) jeszcze mam jedno pytanie, bralas przed IVF lactovaginal, ile opakowan wzielas? bo mi sie jedno konczy i zastanawiam sie czy mozna kupic natepne, bo wizyta dopiero we wtorek a mnie zostaly 3 tabletki dopochwowe...biore jeszcze provag i nie wiem co teraz robic...szykuj, szykuj...chociaz nie wiem na kiedy...zobaczymy jak to dalej sie rozwinie...narazie tak jak mowie, wiara troche kuleje, wiec licze na to,ze w koncu dobre wiadomosci natchna mnie jakos:-)Miliaa to od kiedy tak mniej więcej ruszasz ze stymulacją,bo ja już mam przyszykowane kciuki i czekam na sygnał![]()
no wlasnie dzis udalo mi sie umowic na wtorek, wiec mysle, ze niedlugo bedzie juz cos wiadomo...juz bym chciala zaczac a tu ciagle cos wyskakuje...eeehh...no ale czekam cierpliwie i staram sie nie narzekac tak bardzoMilia, kiedy masz kolejny posiew??

jezeli cie to uspokoi to jedz do szpitala, niech cos zaradza na ta twoja hiperke, zeby mniej bolalo