M@gda
Moderatorka
Lalka była fajna, ale Nad Niemnem i Krzyżacy mnie pokonaliGdyby tyle miala to pewnie bym czytala jak najszybciej zeby dojsc do tego momentu hahajeszcze 120 i koncze, czuje sie jakbym lalke czytaka... chyba tak samo nudna
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lalka była fajna, ale Nad Niemnem i Krzyżacy mnie pokonaliGdyby tyle miala to pewnie bym czytala jak najszybciej zeby dojsc do tego momentu hahajeszcze 120 i koncze, czuje sie jakbym lalke czytaka... chyba tak samo nudna
![]()
Nie byłam, z domu wyszłam wczoraj tak tylko spacery z psem. Dodatkowo może z nerwów albo dlatego że dużo jemW srode jak mnie tak te plecy bolaly to bylam jakos optymistycznie nastawiona ale jak mi wczoraj wszystkie bole przeszly to dostalam jakiegos zalamania nerwowego. Mam nadzieje ze te wahania nastroju to tez od lekow bo jak nie to zaczynam sie powaznie zastanawiac nad wiz u psychologa... spoko ze masz taka prace ze mozesz chodzic, ja tez bym chodzila ale nie moge ryzykowac
Mnie by nie musialo kopac, byle mozna byo na drugi dzien po transferze bete robic
Jak po grilu? Bylas?![]()
Kochana ty sobie greya przeczytaj tam cały czas sie coś dziejeTez mam zamiar ogarnac chalupe bo mi jakies zle duszki nabrudzilya potem moze fryzjer w koncu ale to o ile sie zwleke w koncu z wyra i zrobie na czlowieka
na razie koncze ta nudna ksiazke, w koncu na 560str zaczyna sie dziac cos ciekawego haha

To ja krzyzakow przeczytalam w 1 wieczor haha ale to dlatego ze mialam juz noz na gardleLalka była fajna, ale Nad Niemnem i Krzyżacy mnie pokonali![]()
Ogladalam to juz nie byloby niespodziewajkiKochana ty sobie greya przeczytaj tam cały czas sie coś dzieje![]()
Cos pomyślę.We mi tak nie mow bo niepotrzebnie sie tylko nakrecam a potem bedzie wieksze rozczarowanie
aplanuj sobie jakiegos fryzjera, kino czy cos tam![]()
Jak czesto chodzisz to chyba latwo idzie, a kropek juz pewnie zadomowiony to nie ucieknieNie byłam, z domu wyszłam wczoraj tak tylko spacery z psem. Dodatkowo może z nerwów albo dlatego że dużo jemczęsto chodzę do toalety ale to już sprawdziłam kropeczka nie wypróżnie haha
To ze ja moge miec blokade to wiem, tylko niech mi powie jak ja "sciagnac"Cos pomyślę.
kiedy ja poważnie tak czuję! ale dobra juz milkne.
CO do psychologa - po drugin ivf poszłam i tylko sie wkurzyłam bo mi pow. ze uwaza ze blokade mam psychiczna i dlatego sie nie udaje, i sie tylko wkurzylam i wiecej do niej nie wrocilam. pewnie kiepska była jakos mnie zraziła ale ogolnie warto przegadac chyba to co sie dzieje.
Misis we sie pochwal kiedy jedziesz po KropkaKochana ty sobie greya przeczytaj tam cały czas sie coś dzieje![]()