• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

gienek to teraz na forum ciąży bliźniaczej na ciebie czekamy :):):):) Ja byłam na scanie 18 kwietnie to była 23 doba po transferze. Na scanie brzusznym były dwa pęcherzyki a na tym dośrodkowym ;-) widziałam tez zarodki. Gratuluje ci pięknie. A rozmieszczenie to chyba nie jest jakoś bardzo ważne. ważne ze są oba w macicy i powinno być dobrze. Ściskam cie mocno.
A tak z innej beczki jak kobieta w ciąży to sie mowi ze ciężarówka jest a w ciąży podwójnej co? Tirowka;-)?

reklama
gieniek super,że hiperki nie ma no i gratuluję dwóch pęcherzyków-coś ostatnio same blizniaki-fajowo-sama jestem z blizniaków hehe.
marcikuk właśnie mówi się ciężarówka:-)Rozbawiłaś mnie z tą tirówką hihi

Mam pytanko może wiecie ile najlepiej odczekać do kolejnego podejścia.Macie racje teraz muszę odpocząć nabrać dystansu i walczyć dalej.Dziś wróciłam do pracy to mam już mniej czasu na łapanie doła.

Gieniek gratuluje blizniaków to muszą być emocje zobaczyć na usg 2 piękne maleństwa ja to bym zaraz ryczała ze szczęścia taka jestem płaczka cieszę się razem z tobą mam nadzieje że też kiedyś dołącze do waszego grona szczęśliwych mamusiek, ciężarówek i tirówek haha. Jeszcze raz dzięki za słowa wsparcia takie forum dużo pomaga i wciąga bo właśnie leci mój serial ale się rozpisałam, uciekam na małe co nieco!

Domi - ja mieszkam i podchodze do IVF w UK i tu zalecaja 3 miesiace. Tak wiec po 3ciej @ bedziesz mogla podchodzic:-). Tak trzymaj nie poddawaj sie czas leci szybko i zanim sie obejrzysz bedziesz juz po wszystkim:-D
Gieniek - no to los Ci wynagrodzil - dwa male szczescia w brzuszku, tak sie ciesze i zazdroszcze tak pozytywnie;-) dbaj o siebie i malenstwa trzymam kciuki za was

Marciukuk mogę być nawet tirówką nie ma problemu;-) Ja miałam USG dowcipne i nie było widać zarodków-mam nadzieję,że nie powinnam się tym jeszcze martwić? A jak się to forum dla ciąży bliźniaczej nazywa?
Domi123 dzięki śliczne za to co napisałaś! Ty też będziesz płakała ze szczęścia już niedługo-zobaczysz!!!Emocje niesamowite,ale z drugiej strony znowu ta lekarka wzbudziła moją czujność mówiąc,że ułożyły się dziwnie,bo w przeciwnych rogach,nikt mi nie mówił wcześniej,że mam macicę dwurożną:-(
Cataleya gratuluję ślicznego widoku, cieszę się razem z Tobą:-)
Lola216 a u Ciebie jak usadowiły się maleństwa?Są obok siebie?

Geniek-:-D:-D:-D hehe wiedziałam!!!!Gratuluję!!!!!!A maluchy, że po rogach to nie szkodzi- jeszcze się będą tulić;-).

Marcikuk- rozbawiłaś mnie z tymi ciężarówkami, ale tirówki to u nas te "koleżanki" co na drodze stoją:nerd:, ja w każdym razie dzisiaj stwierdziłam, że będę wyglądać jak cały kombajn, bo kolejna znajoma mi mówiła jak wyglądała w ciąży bliźniaczej.....

Geniek- nie martw się ja byłam w 5t4 (nie pamiętam jaki to był dzień DPT, ale też było widać tylko pęcherzyki, a jak poszłam 10dni później to serduszka pięknie biły:-)

reklama
sylha - dokładnie tirówki to "koleżanki" z drogi, emek się nabijał. Ale powiem ci ze z tym kombajnem to mnie powaliłaś na kolana. No to drogie koleżanki ciężarówki z ciąża pojedyncza witają was koleżanki z ciąża mnoga zwane kombajnami :-D:-D:-D:-D:-D

Gienek - to forum dla ciąży bliźniaczej to tez na BB. Tak jak tutaj wchodziłaś na "staramy się" tak tam masz mamy bliźniąt, trojaczków, itd i w tym masz ciąże bliźniaczą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry