dreamscometrue
Mama Zosi
@czesia207 chyba @ewelin86 miała kiedyś prolutex na zbyciu ale nie wiem czy już z kimś się nie dogadala, napisz do Niej na priv najlepiej
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jajniki masz podziurawione jak ser, plamki krwi mogą się pojawić. Spokojnie. Mnie po punkcji podpaskę założyli na wszelki wypadek. Któraś dziewczyna też ostatnio miała taką plamkę po punkcji.Witam w ten okropny dzień pogoda jest masakryczna ;( u was też tak leje ?
Przed chwilą na papierze zobaczyłam śluz taki zabarwiony na brązowo albo trochę krwi? No nie wiem ciężko mi ocenić..... przypominam że wczoraj miałam punkcje ... myślicie że to nic takiego ?
Kciuki, kciuki, kciuki, za was wszystkie i za siebie@Oska305 wiem, że wizyta była wczoraj, ale pamiętaj, że każdego dnia myślami jesteśmy z Tobą
@M@gda - w końcu wstałam przed Tobą( a dla mnie to już mega wyczyn ostatnimi czasy) życzę Ci samych dobrych wiadomości i miłego podglądania Żywi
@mala87 tylko dobrych informacji i żadnych niespodzianek !
@Evelin83 - ha ! dziś pierwszy raz zobaczysz swój największy skarb !!Czekamy z niecierpliwością na relacje z wizyty
@dżoasia Ty wiesz przecież, że bata ma być wysoka jak do nieba !Więc dawaj szybko znać co i jak ! Choć ja już teraz wiem, że będzie Git !
Miłego dnia kobity !![]()
Dziewczyny miałam dzisiaj zrobic zastrzyk z menopuru 75 i naciągnęłam z fiołki rozpuszczalnika probleme tym ze sie zamyśliłem i zrobiłam zastrzyk z samego rozpuszczalnika bez wymieszania z menopurem... czy w aptece moza taki rozpuszczalnik dokupić? Moze mi coś być po tym samym rozpuszczalniku?
@Oska305 wiem, że wizyta była wczoraj, ale pamiętaj, że każdego dnia myślami jesteśmy z Tobą
@M@gda - w końcu wstałam przed Tobą( a dla mnie to już mega wyczyn ostatnimi czasy) życzę Ci samych dobrych wiadomości i miłego podglądania Żywi
@mala87 tylko dobrych informacji i żadnych niespodzianek !
@Evelin83 - ha ! dziś pierwszy raz zobaczysz swój największy skarb !!Czekamy z niecierpliwością na relacje z wizyty
@dżoasia Ty wiesz przecież, że bata ma być wysoka jak do nieba !Więc dawaj szybko znać co i jak ! Choć ja już teraz wiem, że będzie Git !
Miłego dnia kobity !![]()
Znam to. Jutro sama będę to przechodzić. Zawsze staram się na rano zapisywać, ale ze względu na pracę M jutro mamy wizytę po południu...powodzenia dziewczyny dzisiaj , ja dopiero popoludniu mam wizytę ale od 6 juz nie spie![]()
Ja tez wszystkim zycze powodzeniaZnam to. Jutro sama będę to przechodzić. Zawsze staram się na rano zapisywać, ale ze względu na pracę M jutro mamy wizytę po południu...