adunnnia90
Fanka BB :)
Pecherzyk powinno być widac przy becie powyzej 1000Dziewczyny to bedzie 20dpt czy cos zobacze? Bo wydaje mi sie ze za szybko ta wizyta.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Pecherzyk powinno być widac przy becie powyzej 1000Dziewczyny to bedzie 20dpt czy cos zobacze? Bo wydaje mi sie ze za szybko ta wizyta.
wyjdzie napewno, ale musisz powtorzyc po 48 h. mialas usg po tym jak myslalas ze sie nie udalo? zycze ci z calego serca zeby sie okazalo ze wszystko ok, , betowałysmy chyba nawet razemDziewczyny ale beta chyba wyjdzie co?
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Przy takich krechach to nie ma opcji zeby nie wyszla. Trzymam kciuki[emoji106] [emoji110] [emoji110]Dziewczyny ale beta chyba wyjdzie co?
To moze jakis naturalsik z pozniejsza implantacja???? a z crio moze byla biochemiczna... hmmm ciezko stwierdzic ale wszystko jest na dobrej drodzeTransfer na naturalnym cyklu miałam.
Dobre masz przyrosty.hmmm... więc u mnie ani tak ani srak...
dzisiaj 11dpt wynik 265... (9dpt - 149, 7dpt - 82)
wychodzi przyrost 77%, poprzednio 81%... (a z tego pierwszego labo 6-8dpt był 103%)
TAK - wiem, że w normie ale mimo to gówniany jak dla mnie. Na tak wczesnym etapie nie powinien aż tak spadaćnie wiem co myśleć ale przynajmniej przestałam fiksować - może przez to, że umówiłam się na wizytę na pon. Myślałam, żeby zadzwonić do kliniki ale dziś mój doktorek już nie przyjmuje.
Leczę się w INVIMEDZIE wrocławskim.A gdzie sie leczysz?
oby tak bylo, trzymam kciuki. ty chyba tez mialas trzydniowy zarodek podawany czy zle zapamietalam?Miałam usg w pon, ale ja byłam w klinice, żeby podejść do kolejnego transferu i nic tam nie było widać, bo to było 16dpt. Albo to jest cud i pomylili próbkę w laboratorium...
a to mi sie cos pomylilo, trzymam kciuki za wysoka bete i po 2 dniach wysoki przyrostMiałam 5 dniowa blastke