reklama

Kto po in vitro?

hmmm... więc u mnie ani tak ani srak...
dzisiaj 11dpt wynik 265... (9dpt - 149, 7dpt - 82)
wychodzi przyrost 77%, poprzednio 81%... (a z tego pierwszego labo 6-8dpt był 103%)
TAK - wiem, że w normie ale mimo to gówniany jak dla mnie. Na tak wczesnym etapie nie powinien aż tak spadać :( nie wiem co myśleć ale przynajmniej przestałam fiksować - może przez to, że umówiłam się na wizytę na pon. Myślałam, żeby zadzwonić do kliniki ale dziś mój doktorek już nie przyjmuje.
Trzymamy kciuki za wizytę w poniedziałek [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też mi było glupio pisać, ale ten temat od długiego czasu chodzi mi po głowie. Ja jestem wierząca i mam takie mieszane uczucia!! nie spowiadałam się odkąd zaczęłam przygodę z in vitro..
Mi ksiadz wrecz zalecal spowiedz taka z calego zycia, zeby zrzucic wszystkie swoje grzechy i oczyszczona zaczac nowe starania i zycie. Zostalismy nawet zaproszeni na obiad wraz z innymi ksiedzmi ale nie zdecydowalam sie jeszcze na spowiedz. Czekam teraz az ksiadz wroci z "delegacji" i wtedy to zrobie ale tylko u niego, bo mnie zna a nie chce uslyszec gorzkich slow od jakies obcego, ktory nie zna calej sytuacji. Ja nie uwarzam, ze to grzech. Mysle, ze skoro czlowiek tyle osiagnal w medycynie, to tez tez jest za sprawa Boga. Czemu wiec mamy z tego nie kozystac?

Oj DziewcZyny chciałabym w to wierzyć ze sie udało.....poplakalam chwilkę... I poczekam do pon i zobaczymy.. . Dzosasia a skąd wiedziałaś że mam sikaCze heheh miala m na myśli zrobić Ale wiem że tj bez sensu... więc się powstrzymam...

5f14433a9cad8f2569af28d5e3424af1.jpg

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
No jaka piękna kreska! !!!!Który to dzień po transferze?

Ale jeżeli kościół jasno sprzeciwia sie in vitro, to ci mądrzy księża sprzeciwiają się kościołowi. I wracamy do punktu wyjścia.
Jak Bóg kiedyś stwierdzi że pomimo czystych intencji źle zrobiłam, to przynajmniej mam pewność, że będę siedzieć w kotle w doborowym towarzystwie ;)
Raczej w jednym wyladujemy, bo ten sam grzech mamy :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry