reklama

Kto po in vitro?

Lola - no popatrz przechodziłam wczoraj obok new looka i stwierdzalnym ze tam raczej nie będzie. Dzieki bardzo.
A co do płci to gdzieś słyszałam ze chlupcy podobno bardziej nieśmiali a tu proszę twój sie pokazał :)

sylha - moj emek wczoraj tez powiedział ze ma przeczucie ze będą dwaj chłopcy to mu powiedziałam ze szowinista jest, no to wtedy zmienił na dwie dziewczynki. A ja mowie ze parka. Chłopak chce jeść i ciągle głodna a dziewczynka dba o linie i mam mdłości (chociaż juz lżejsze)

reklama
Marcikuk- skąd ty te teorie bierzesz:-D:-D:-D:-D, mój to ciągle do brzucha w formie męskiej gada, powiedziałm mu,że jeszcze będzie płakać jak będą dziewczynki, to powiedział,że się z domu wyprowadzi: ja, teściowa, 2 suki, jeszcze teraz 2 córy, a on jedyny samiec:-p

sylha - moj do brzucha jeszcze nie chce gadać, stwierdził ze nagada się jak dzieci sie urodzą, ale sadze ze prędzej czy później zacznie.
A co do samych samic w domu to moj tata zawsze mówił ze zero męskiego wsparcia miał, same baby w domu, zona, dwie córki i nawet pies.

Lola216 bardzo się cieszę,że jesteś zadowolona po badaniu USG i że z dzidziusiami wszystko w porządku:tak: Jak na razie wiadomo,że jeden chłopczyk, ciekawe czy drugie to dziewczynka:-) Mogłaby być,bo ja będę miała to samo co ty a bardzo chcę dziewczynkę!!!
Marcikuk i Sylha w końcu ustawiłam sobie suwaczek,ale nie przesuwa mi się, wrrrrr ciągle ten sam tydzień i dzień ciąży,co tym razem schrzaniłam?!;-)

Gieniek- pewnie Ciebie czeka taki los jak mnie :-D :-D To będę Cię informować na bierzaco to będziesz mogła zawsze sie na wszystko nastawic;)
A ja np miałam transfer dzień po Sylhy i wtedy sie nie udzielalam na forum tylko czytałam i tak sobie wtedy pomyślałam, ze jeśli jej sie uda to i mi i miałam przeczucie , ze tez właśnie z nią będziemy miały podobnie wszystko No i sie sprawdziło póki co:)

Lola- odgapiaro;-) ja też chcę jedną dziewczynkę, ale coś moja intuicja szwankuje.....ale to,że różnica we wzroście oznacza parkę, to coś w tym jest, bo tam gdzie byliśmy- pisałam Ci też była różnica 1kg:-),

Gieniek- hmmm, a skąd wiesz, że się nie przesuwa- ja jeszcze Twojego suwaczka nie widziałam a bardzo na niego czekam:-), hmm skopiowałaś adres HTML?!

Gienek - to zrób jeszcze raz mnie ostatnio tez się nie przesuwał wiec zrobiłam jeszcze raz i działa. Ale jak sylha pisze nie widzę tego twojego.

Dziewczynki co na ból gardła??? plukam woda z sola pije mleko z czosnkiem co jeszcze mogę???

Dziewczynki co na ból gardła??? plukam woda z sola pije mleko z czosnkiem co jeszcze mogę???

hej, ja chorowalam pare miesiecy po porodzie i karmilam wiec tez jakos srodki byly ograniczone i maz mi wygooglowal ze szalwia pomaga-balam sie bo zatrzymuje laktacje ale bierze sie tylko do plukania gardla wiec pare razy dziennnie plukalam taka intensywnie zaparzona herbatka i pomoglo rewelacyjnie, poza tym nic innego nie robilam i po 1 dniu bol gardla minal-polecam i zycze powrotu do zdrowia no i oczywiscie gratulacje:-D

reklama
Marcikuk i Sylha poniżej mój suwaczek, zobaczcie jaka beznadzieja!!Mój program nie zezwala na HTML tylko URL i tak wychodzi:-(

Lola informuj mnie na bieżąco!Wszystko chcę wiedzieć!!
Sylha a ty znasz już płeć maluszków,bo jeśli to łańcuszek szczęścia to my z Lolą uzależnione jesteśmy od Ciebie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry