Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no teraz to juz tylko oczekiwanie na dzidzie jest. 

Dobra wiadomość tak ze mam je z emkiem to zawsze sie mogę kimnąć troszkę :-)
Hej kobitki :-)
Doktor pobrał mi 9 kumulusów, z czego 7 jest prawidłowych :-),tak więc wynik zadowalający. Teraz kolejny etap o który mocno drżę,czyli podział komóreczek. Zaciskajcie kciuki kochane :-)
SUUUPEEER! niech terzaz pieknie sie polacza z zolnierzykami emka a potem niech sie dziela i rosna az beda z nich piekne blastusie do transferu. Trzymam kciuki tak mocniutko z calego serduszka!
dzis zadzwonili z kliniki ze ze moje kochaniurkie zrodeczki sa silne i ladnie sie dziela wiec transfer we wrorek 22-go maja (dzien 30 urodzin mojego emka - wow ale bylby to prezent!) 5-cio dniowch blatusiow . Modle sie mo moje malenstwa w kazdej chwili. Mam nadzieje ze pozwola na transfer 2 bo w uk z regoly nie chca ciaz mnogich i do 35 roku zycia podaja z reguly tylko 1 5cio dniowe blastusie. Bedziemy wiec walczyc o 2 moze uda nam sie wyblagac.
Joweg jak u ciebie????
Miska jest takie przyslowie co sie odwlecze to nie uciecze tak wiec glowa do gory, wiem ze tak ciezko jest czekac ale juz taki los nas staraczek.
pozdrawiam
Tylko nie widza nas w tej calej sytuacji, ktore na tym niedbalstwie traca czas i rownowage psychiczna. Trzymam mocno kciuki za szybkie uregulowanie wiaszych TSH i szybkie pozytywne bety :-)Dobrze,ze chociaz wiecie gdzie "pies pogrzebany" SCISKAM MOCNO ;-)