reklama

Kto po in vitro?

Sakmi, fajnie,ze sie odezwalas.Super,ze dziewczyny ktore zaciazyly wpadaja tutaj jeszcze do nas :-)

Jo.M. mnie sie rowniez wydaje,ze skoro nie czujesz sie na silach , to nie ma co dostarczac sobie niepotrzebnych emocji przez ktore pozniej bedziesz miala dola.

Elala i Joweg, powodzenia jutro!!!!

reklama
Dziekuje za zyczonka.

Joweg nie martw sie od jutra twoje piekne zarodeczki beda juz w brzusiu u mamusi i tam bedzie im najlepiej.Powidzenia i daj znac jak Ci pojdzie Ja pare godzin pozniej bede milala moje podane i mam nadzieje ze uda mi sie ulagac 2. Wstepnie moj lekarz powiedzial mi ze podanie2 pieciodniowych zwieksz szanse ciazy o 30% (czyli duzo) ale podnosi ryzyko blizniat o 60% a moja klinika w uk nie chce miec zbyt wysokich ststystyk z ciaza mnoga.... ale ja tam ne jestem zainteresowana ich ststystykami i o ile bedzie tylko mozliwosc bedziemy walczyc o transfer 2 zarodczkow.

Katee trzymaj sie - od jutra bede dzielila twoje strachy i paniki! takze razem z Joweg bedzie nam razniej... Trzymam kciuki za wszystkie stumulacje , puncje i transfery.

agapl13,marcikuk,elala - Bardzo Wam dziękuję. Kochane jesteście dziewczynki.

Do 3 x sztuka, szczęśliwa 7........ - dzisiaj otrzymałam telefon,że z 7 zostały już tylko 3 zarodki :-(:-(:-(
Najwidoczniej i te nie są takie jak przystało na 2 dobę,ponieważ transfer będę miała przyspieszony i dołączę do grona dziewczyn w dniu jutrzejszym. Doktor mówił coś o jednym z zarodków ale na samą wieść o tym,że znów nie wygląda to dobrze,taki mnie stres opanował,że nawet nie pamiętam o czym dokładnie dr mówił. Jutro jednak ma na wizycie wszystkiego się dowiemy. Straciłam już nadzieję na lepsze jutro. Tak bardzo wierzyłam,że tym razem będzie inaczej ale jak widać w naszym przypadku historia lubi się powtarzać. Żałuję tylko,że zawsze jest bez happy endu :-(... Za oknem tak pięknie świeci słońce a sercu gości tak wielki smutek.

Dziewczynki trzymam jutro za Was kciuki. Mocno,mocno,mocno.

last time - kochana, głowa do góry. Powodzenie całej operacji w znacznym stopniu zależy od nastawienia Rodziców, szczególnie Mamusi!!! Nie możesz się poddawać!!! Najważniejsze, żeby ten jeden wymarzony został w Twoim brzusiu na najbliższe 9 miesięcy :tak::tak::tak:

Dziewczyny będę jutro trzymać kciuki.
Last time - ja wiem , ze teraz wydaje Ci sie to dolujace, ze zostały tylko 3 ale pamiętaj , ze najważniejszy jest ten jeden żeby sie przyjął . Ja tez w Gamecie podchodzilam i brałam naprawdę max dawkę leków aż pielęgniarki mi mówiły ze są w szoku ze taka duża i ze muszę być kiepskim przypadkiem :) miałam tylko 5 kumulosow, zaplodnilo sie 3 a tylko 2 przetrwały i są w moim brzuszku cały czas:))):-) Tez byłam załamana , ze tak mało , ze nie mam mrozaka itd bo oczywiście byłam pewna , ze sie nie uda. A jednak sie udało .
A potem Gienek miał ta sama sytuacje co ja i tez oba jedyne sie przyjęły :)
Głowa do góry - będzie dobrze !

trzymam kciuki za jutrzejsze transwerki joweg, elala, last time... będzie dobrze:)

Kateee za ciebie również i pozytywną betkę. trzymaj sie

Aja... nawet nie wiem co napisać cieszyć się, czy nie cieszyć. Mam mieszane uczucia
Po punkcji okazało się ze pobrali tylko te najlepsze i największe komórki które sprawiały wrażenie idealnych - z rzekomych 12 zostało wyjętych tylko 6... Czy to dużo? embriolog powiedział że ani dużo na mało- czyli co to znaczy??
Transfer najprawdopodobniej w sobotę rano chyba że nie będą sie ładnie zachowywały to w czwartek. Mają dzwonić w środę ile sie zapłodniło i jak się dzielą...
Ja dalej mam brać ten estradiol i Choragon 5000 przed samym transferem
Mam bardzo mieszane uczucia:( jeszcze jutro egzamin...:crazy:

reklama
Sakmi witaj!Fajnie,że się odezwałaś-piszesz,że ciężkie były te pierwsze 3 m-ące, ale już jest dobrze i ciesz się tym wspaniałym stanem:-)
Jo.M ja bym odmówiła na pewno, bo ona jest matką-może ona chce się pochwalić jak dziecko będzie występować-ale dla Ciebie to będzie przykre i po co masz się teraz smucić i denerwować.

Trzymam mocno kciuki za dziewczyny, które jutro transferują-powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry