reklama

Kto po in vitro?

gieniek...wlasnie umowilam sie na wizyte do dr za tydzien w czwartek, wtedy sie dopiero zacznie....powiedz mi co ty bralam dodatkowo pozniej procz decapeptylu czy tam diphereliny? ja zmiast acardu biore ten encorton, podejrzewam, ze o podobne rzeczy w tym chodzi...podobno macica tez sie dobrze dzieki temu "ukrwawi":tak:

joweg, elala...kochane moje, teraz do roboty naturo! niech maluszki zagoszcza na stale!!

Catleya...dokladnie chyba marcikuk miala tez takie plamienia jak ty i jeszcze jakas dziewczyna...ale to w pewnym momencie ustapilo. dobrze, ze idziesz do gina, uspokoi cie, przebada i okaze sie ze jest OK... wlasnie moze sobie podraznilas tamtejsze rejony i teraz masz jakies plamienia.

last time...za czarnowidzctwo masz kopala w dup.ala!! wierzymy, wierzymy i jeszcze raz wierzymy!! bedzie dobrze, w koncu musi byc!! skoro pod koniec wziely sie maluchy do roboty, to teraz w naturalnym srodowisku latwiej bedzie im sie rozgoscic!:tak:

ja w nastepny czwarek mam wizyte u szefa w Novum, zobaczymy co tam sie dzieje u mnie, wierze, ze ta moja cysta sie zmniejszyla i wszystko bedzie dobrze! plany sa, zeby mi ja odessac przy punkcji, ale co z tego wyjdzie zobaczymy...
kochane jak mysllicie jaki jest najlepszy lek na wzrost pecherzykow? ja mam do wyboru chyba gonal, puregon albo menopur...jestem ciekawa jakie wy macie doswiadczenia z tymi lekami?

reklama
miliaa no ciekawe jak tam u Ciebie, co szef powie-ja na swoim przykładzie mogę Ci napisać,że gonal plus menopur zadziałały na mnie bardzo dobrze i szybko co spowodowało zdziwienie Lewandowskiego, bo pojechałam na podglądanie,a na drugi dzień miało być następne, ale okazało się,że pęchole porosły i umówił mnie na punkcję.
Tylko ten menopur trzeba połączyć,bo nie jest w penie.Gonal jest w penie, pueregon nie wiem.

Hej dziewczyny, czytam wasze posty od tygodni, właśnie padło na mnie i moją porażke i muszę z wami pogadać bo chyba zwariuje :( wzajemne wpsarcie nas staraczek jest nieocenione... dziś miałam drugą werke w 6dpt - beta 2.9 :( , pierwsza werka 3 dpt beta też 2.9 - sama lekarz nie wie o co w tym chodzi,a le raczej nastawiła mnie na porażke :( . Miałam podane 2 blastunie 1BB. Dziewuszki kochane powiedzcie czy ta 3-cia werka w 10 dpt to tylko formalność = niepowodzenie.. Z góry wam dziękuje za odp. i chciałabym dołączyć do waszego forumowego grona... przyjmiecie ...?:zawstydzona/y:

last time...za czarnowidzctwo masz kopala w dup.ala!! wierzymy, wierzymy i jeszcze raz wierzymy!! bedzie dobrze, w koncu musi byc!! skoro pod koniec wziely sie maluchy do roboty, to teraz w naturalnym srodowisku latwiej bedzie im sie rozgoscic!:tak:

ja w nastepny czwarek mam wizyte u szefa w Novum, zobaczymy co tam sie dzieje u mnie, wierze, ze ta moja cysta sie zmniejszyla i wszystko bedzie dobrze! plany sa, zeby mi ja odessac przy punkcji, ale co z tego wyjdzie zobaczymy...
kochane jak mysllicie jaki jest najlepszy lek na wzrost pecherzykow? ja mam do wyboru chyba gonal, puregon albo menopur...jestem ciekawa jakie wy macie doswiadczenia z tymi lekami?

No cóż ja na to poradzę,że ciągle mnie pech prześladuje i to dosłownie. Wszystko to,co zdarza się niezwykle rzadko,trafia się właśnie mnie... (nie o wszystkich przeżyciach związanych ze starankami pisałam,bo sporo tu czarnych się nad nimi roztaczało).
Jednak teraz wstąpiła we mnie armia nadziei :tak:. Wierzę,ze choć jeden z podanych zarodków,zechce pozostać ze mną na dobre :-). Wierzę w niego ;-),skoro od wczoraj wziął się do roboty;-) Widać,nam obu chce dać szansę :tak:

Trzymam kciuki,by cysta poszła sobie precz a jeśli nie,to niech ją "odkurzacz" pochłonie ;-) i niech się buja.

miliaa już Ci piszę wszystko-wzięłam zapiski z Novum i dokładnie Ci napiszę.
Ja zaczęłam diphereline brać jak pisałam(okres pojawił się w 5dniu jej brania i wtedy też zadzwoniłam umówić się na wizytę w Novum)Wizyta była w 12 dniu brania diphereline-od 13 dnia dołączono mi gonal 75j. i menopur 75j., kolejna wizyta była w 19 dniu brania dipehereliny i miała być tylko po to żeby zobczyć jak sobie rosną owe pęcherzyki,a tu Lewandowski w szoku ,że już takie duże więc zwiększył mi gonal jeszcze na kolejny dzień 112,5j, wtedy też wieczorem musiałam wziąść ovitrelle na pęknięcie , potem dzień bez leków i na kolejny punkcja.Czyli właściwej stymulacji mialam 8dni.
Pewnie też przepiszą Ci coś przeciwzakrzepowego potem-ja miałam fraxiparine i to jest gotowy zastrzyk wiec spoko.

Hej dziewczyny, czytam wasze posty od tygodni, właśnie padło na mnie i moją porażke i muszę z wami pogadać bo chyba zwariuje :( wzajemne wpsarcie nas staraczek jest nieocenione... dziś miałam drugą werke w 6dpt - beta 2.9 :( , pierwsza werka 3 dpt beta też 2.9 - sama lekarz nie wie o co w tym chodzi,a le raczej nastawiła mnie na porażke :( . Miałam podane 2 blastunie 1BB. Dziewuszki kochane powiedzcie czy ta 3-cia werka w 10 dpt to tylko formalność = niepowodzenie.. Z góry wam dziękuje za odp. i chciałabym dołączyć do waszego forumowego grona... przyjmiecie ...?:zawstydzona/y:

Kochana,witamy w naszym gronie :-) Skoro mnie,widzącą niemal wszystko w czarnych barwach dziewczyny przyjęły i tak mocno mi kibicują,to i dla Ciebie znajdzie się tu miejsce :-)

Niestety nie jestem za bardzo w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie z uwagi na fakt,iż ja zawsze tylko raz oznaczałam sobie wartość bhcg. Nie wszystko jednak jeszcze przekreślone :-). Musisz być dobrej myśli. Trzymam kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry