reklama

Kto po in vitro?

reklama
Adus - cien szansy jest wtedy jak ci powiedza ze betka spada. U ciebie jest wieksza szansa (niz tylko cien) bo u ciebie nie ma tendencji spadkowej, pojdziesz na ostjatnia weryfikacje i zoabzcymy. Tutaj wcale mi bety nie sprawdzali tylko sikac na testy kazali (lacznie zrobilam 9) Moze cos pomieszali w laboratorium? Tego się trzymajmy.

marcikuk - no już DOBA,DOBA ;-) (czyt. dobra ;). No przecież napisałam,że armia nadziei do mnie powróciła :tak:Wiem,że zawdzięczam to moim zarodeczkom ale również i Wam moje kochane babolki :-)

Ja wiem,że to dziwnie zabrzmi i możecie śmiać się pod noskiem ale powiem Wam,że cały czas "wmawiałam" sobie,że kiedy odważę się na to by dołączyć do Waszego grona,to będzie to dla mnie dobry znak :tak::tak:

Agapl jak to jak pozytywnie- nie zamartwiej sie. test jest pozytywny a ty poprostu lez i odpoczywaj. RELAX RELAX RELAX
Prosze nie strasz nas nie potrzebnie - 2 rozowe krechy sa na tescie:tak:! i to jest najwazniejsze.

miala ktoras z was podane zarodki B8 lub c7 i sie udalo z mrozakow , powiedzili ze niby sa lepiej rozwiniete niz te ostatnio wiec sama nie wiem , ilo dniowe mialam podane :)

agapl13- trzymam kciuki !!!! bedzoe dobrze kochanie :*

Aduś16 nas przydzielili do 2 grupy tylko i wyłącznie,że moje AMH wynosiło 1.9 w wieku 28 lat. Niby norma jest od 1.4,ale biorąc pod uwagę mój wiek stwierdzili,że jest za niskie! Teraz jak się okaże,że nam się udało to powinni zwrócić nam część pieniędzy u Ciebie tak samo-pamiętaj o tym. Przy udanej pierwszej próbie płacisz tyle,co normalnie zapłaciłabyś podchodząc jednorazowo do programu ICSI. Ja była pewna,że przyczepią się do męża,bo miał 5% prawidłowej budowy plemników a 95% nieprawidłowej i fragmentację DNA 14% jednak to ja zaważyłam na 2 grupie! W tej ankiecie były podchwytliwe pytania..na przykład-czy ma pani endometriozę?odpowiedziałam nie,bo by mnie do wyższej grupy przydzielili, poza tym nie miałam laparoskopii,więc nie mam potwierdzonej;-) Klasa BB blastusiów to podobno dobra klasa i dobrze rokująca-tak nam pani w laboratorium mówiła,więc mocno trzymam za Ciebie kciuki-poza tym nie masz plamień ani nic takiego a betka ci nie spadła,może jakiś błąd w laboratorium?:tak:
Last time mój kiciuś chodzi za mną krok w krok, wcześniej mieszkaliśmy w domku z ogródkiem a teraz mamy 2 tarasy i on bardzo się boi na nie wyjść-śmieję się,że jest jak takie zwierzątko z zoo wypuszczone do dużego miasta i spanikowane. Mam nadzieję,że niedługo się przyzwyczai!
Agapl gratuluję pozytywnego testu i już nie mogę się doczekać betki. To lekkie krwawienie to może być implantacja:tak:

Joweg dziekuje czuje sie dobrze staram sie lezec i nie myslec za bardzo o tym wszystkim. Boje sie myslec bo niepotrzebny stres nie pomaga. Nie wiem czy wytrzymam do 2 czerwca z testem juz mysle kiedy bede mogla zrobic???? u nas w UK nie robi sie betki:-( wiec musze sikance robic -
a jak ty?

last time - no i prawidłowe myślenie. Juź na ciebie nie krzyczę :-) Myślimy pozytywnie i już.
A co do naszego forum to tak nieskromnie powiem my tu cuda działamy ;-)
A teraz pytanie z innej beczki czy jest jakas ochotniczka która pójdzie za mnie na nockę??? Angielski komunikatywny wymagany.

reklama
ellal- ja mam termin na hcg 5 czerwca ale ide za tydzien na hcg czyli 7 dnia po transferze i potem 9 dnia po transferze :) sikancow nie robie :D mam uraz po ostatnim razie :) a ty nie mozesz jakos podplacic i hcg zrobic ? :D

marciciuk heheh z checia bym poszla ale mam komunikatywny niemiecki ;:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry