reklama

Kto po in vitro?

Gienek - zadzwoniłam od razu do tej Invicty powiedzieć iż że błąd zrobili ;) ale oni twierdzą że to nie możliwe.. heh. Ja jestem dziwnym przypadkiem statystycznym i kolejny raz mam tego dowód ;) jam byłam na granicy z tym AMH 1.4 klasyfikacja 2 tgi przed 29 urodzinami też ze mnie zrobili 40-tke z moim wynikiem :no: Kochana tak sie ciesze że jesteś dowodem że 'niska' korelacja AMH nie stanowi o sukcesie :) Kurcze , nie wiem jak wytrzymam do soboty :( Ja mam jeszcze tą przypadłość że jak mam zobaczyć wyniki to w momencie ich otweirania prawie mdleje .. serio!! jakiś dziwny przypadek ze mnie, ale jestem nastawiona na porażke więc może mnie zaskoczą tym razem w drugą stronę.. Z całego serca życzę Ci szczęśliwej ciąży :tak:

reklama
Dziewuszki - powiedzcie proszę jak to jest z tą @ ? czy to progesteron opóźnia jej przyjście przy założeniu że implantacja sie nie powiodła? nawet plamień nie mam :( a 3 dni spóźnienia jest .. czy jak którejś z was się wcześniej nie powiodło kiedy dostałyście @ ...?

marcikuk - a można zdalnie z PL ? to ja z chęcią.. ang. fluent i od powrotu za rzadko praktykowany :( p.s. w jakim mieście mieszkasz ? Ja byłam na płd. i raczej nie polecam na stałe .. a ty chcesz kochana tam zostać? dzieciaczek twój będzie fluent in eng od urodzenia :) Też marzyło mi się tam urodzić :( może wrócę bo tu prędzej z kasy się wypłuczę zanim Invikcie się uda dać mi dzidzię :(

adus16- ja brlama progesteron i 9 dnia zaczely mi sie brazowe uplawy jak wkladalam progesteron i wiesz potem lekko czerowone i potem do wiczora nic maz zadzwonil do klinbiki wiec pojechalismy ale juz zadnyhc plamien nie bylo przed sama wizyta poszlam siku i kurcze zalal mnie krwisto czerwony okres :( nie bolal mnie brzuch jak na @ ani nic temperatura powyzej 37 byla caly czas , dopiero po 2 dniach zaczol mnie bolec brzuch jak na @ i jakbym dostala drugi okres z tym ze normalnie mam 2 dni a wtedy 9 dni i kurcze same skrzepy ( to bylo poronienie wedlug lekrza )

w zeszłym tygodniu nocki lepsze były dla mnie bo mdłości popołudniami mi żyć nie dały. Teraz robię bo taki mam grafik, ale akurat się udało i 7 nocek mam z emkeim to ja przysypiam a on siedzi na warcie :-)

Adus - nie wiem czy chce zostać. Przyjechaliśmy z myślą ze co będzie to będzie i tak już 6 lat zleciało. Emek chce zostać. Szybko nie wrócimy bo trzeba samochód spłacić :-) No i ja jestem na północy UK konkretnie to w środkowej Szkocji.

joweg - a jaką betkę miałaś? jak ja poroniłam w 9 tc wyglądało to bardzo podobnie do twojego przypadku .. tylko z nat. ciąży o od tego czasu zaczął się mój maraton :( trwa już 10 lat w tym 2 ostatnie mega intensywnie ... i nic. prześladuje mnie wodniak, z którego inny lekarz ponad rok temu prawie raka zrobił :( to był strach większy niż ten przed BETĄ :szok: Właśnie tak czytam że ty miałaś dziś transfer ?? Jak się czujesz ??

Aduś16 pewnie,że mogli się pomylić, tak było z moim mężem..pierwszy raz oddał żołnierzyki do zbadania fragmentacji DNA plemników, tego samego dnia tel,że nasienie się nie nadaje,bo więcej tam leukocytów niż plemników i musi pilnie zgłosić się do androloga. Emek zestresowany,że już na pewno to jego wina,że nie możemy zaskoczyć. Dostał antybiotyk i po 3 tyg.miał powtórzyć badanie. Powtórzył i nagle ktoś do niego za 3 dni dzwoni z Gdańska,że towar niediagnozowalny i miliony leukocytów. Mój mąż prawie dostał zawału,więc ja wkroczyłam do akcji, zadzwoniłam i zapytałam dlaczego skoro badanie było robione w Warszawie dzwoni jakaś pani z Gdańska i to oznajmia, zaczęła się kłótnia i suma sumarum okazało się,że jeszcze nie ma wyników drugiego badania a Gdańsk zdublował pierwszy wynik jako wynik drugiego. Okazało się,że drugie badanie wyszło mu ok.Napisałam skargę i dzwonili nas przepraszać:tak: A masz dostęp do wyników online?Można samemu wszystko podglądać tylko musisz poprosić o hasło. Moim zdaniem u Ciebie też zdublowali pierwsze badania i 3 werka Cię zaskoczy;-)

reklama
elala i dziewczynki - wy to dajecie power'a ;) już zaczynam powoli spowrotem wierzyć w ta 3-cią werkę. Czytałam o dziewczynach które w 3 i 6 dpt miały < 1 a 10 dpt siup do góry.. tylko że moja lekarz tak tego nie zintepretowała :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry