reklama

Kto po in vitro?

dziewuszki przyszła kolej na mnie... transfer dziś o 14.30 nie spałam całą noc:( boję się masakrycznie...:-( Mam złe przeczucia:-(

Kochana,mocno ale to mocno zaciskam kciuki - kurcze aż sine się zrobiły ;))),więc wszystko musi być dobrze. Niech wiatr przegoni te Twoje przeczucia,trzeba być dobrej myśli :). Godzina niemal taka sama jak u mnie, ja miałam transfer dziesięć minut później ;) A humor w klinice nadzwyczaj mi dopisywał. A jak Ci te złe przeczucia nie minął, to jak przełożę przez kolano...... ;)))) Będzie dobrze kochana. Daj znać kiedy już będziesz PO :)

reklama
Hej Dziewczyny jestem tu nowa ale zaglądam tu do Was od dawna.
Moja historia to usunięcie torbieli endometrialnej w 2010 roku potem hormonalna kuracja 6 miesięcy a potem 3 poronienia. Teraz jesteśmy w programie do skutku w invikcie w gdańsku.

22.05.2012 miałam pick up, udało się pobrac 8 komórek w sobotę 26.05.2012 mam transfer boję sie ale staram się nie zwariować. Cały czas myślę ile dziecieaczków zostało ...

Dziewczyny trzymajcie prosze kciuki i zmówcie za nas paciorek

Witamy kolejną staraczkę :). Kochana,wszystkie przeżywamy,bądź przeżywały ten etap tak samo jak Ty. 8 komóreczek,to bardzo ładny wynik :),z pewnością podziały przechodzą pomyślnie i tak należy myśleć :). Nie wiedziałam,że w Invikcie podają zarodki w 4 dobie????. Rozumiem,że to Wasze pierwsze podejście z pomocą medycyny?
Piąstki mocno zaciśnięte. Spróbuj się zrelaxować i odciągnąć złe myśli - one nie są ani dobrym doradzą ani nic dobrego nie wnoszą do sprawy.

Joweg
Rzeczywiście dawno mnie nie było :) pisałam do Ciebie na gg. Co do płci to dwa tygodnie przed świętami wielkanocnymi był Kubuś ale w piątek przed samymi świętami "odpadły" mu jajka :-D:-D:-D i teraz jest Anielka :-) potwierdzona na 3D i dwa tygodnie temu również na zwykłym usg :-) Chyba muszę zacząć coś kupować :-) Kurcze jak to zleciało.
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i staraczki - UDA SIĘ!!

last time wlasnie przeczytalam ze jest mozliwosc ze srodek ktory bralysmy 35 godzin przed punkcja moze zafalszowac wyniki testu domowego. Zastrzyk na dojrzewanie jajeczek podnosi poziom hCG i utrzymuje sie on w organizmie od 8 do 10 dni. takze jezeli chcesz zrobic test przed czasem wyznaczonym przez lekarza to zrob go przynajmiej 10 dni po zastrzyku. na tej stronie jest troche ale po angielsku
IVFConnections.com - The IVF Two Week Wait (2WW): If and When to Do a Home Pregnancy Test-

misia123- dzuieki za poprawke jhehehe ale mi wali juz hohooh :rofl2:

ellala-
u mnie nie bylo falszu na tescie , wopgole teraz to robie kontrole cyklu i nawet od progesteronu nie rosnie mi temepratura :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry