reklama

Kto po in vitro?

anioleczek, nie stresuj sie i odpedzaj te zle mysli.Szybciutko mi tu!!!! Wszystko bedzie dobrze. Potem tylko odpoczywaj i mysl pozytywnie. Dzis Wasz wielki dzien i trzymam kciuki alby wszystko bylo OK! POWODZENIA: buzka

Catleya , cudownie,ze na USG wszystko ok i ze widzialas swoje malenstwo , to musi byc niesamowite wrazenie.:tak: Ja mam sie zglosic do lekarki na usg jak beta bezie >1000 , to jezscze troche potrwa. W sobote wybieram sie na kolejna, oby tylko rosla.

Sciskam Was wszsytkie mocno i milego dnia!!!!

reklama
Hej Dziewczyny jestem tu nowa ale zaglądam tu do Was od dawna.
Moja historia to usunięcie torbieli endometrialnej w 2010 roku potem hormonalna kuracja 6 miesięcy a potem 3 poronienia. Teraz jesteśmy w programie do skutku w invikcie w gdańsku.

22.05.2012 miałam pick up, udało się pobrac 8 komórek w sobotę 26.05.2012 mam transfer boję sie ale staram się nie zwariować. Cały czas myślę ile dziecieaczków zostało ...

Dziewczyny trzymajcie prosze kciuki i zmówcie za nas paciorek

dzsi drugi dzien po transferze i mam : klucie w janikach i tak brzuszek mnie muli :) mam nadzieje ze to dobry znak :)

hope28- trzymamy kciku :) i nic sie nie martw , wiosna nam sluzy:) mi pobrali 9 z czego mialam 5 zarodeczkow :)

hope28, Witaj . To Twoje pierwsze in vitro, db zrozumialam? NIe masz mozeliwosci zorientowania sie, jak dziela sie pobrane komoreczki?.Sobota juz tuz, tuz, oczywiscie sciskam MOCNOOOOO kciuki:tak:

Catleya...gratuluje ci kochana i zazdroszcze, ale pozytywnie, wierze, ze mnie tez takie szczescie kiedys spotka..:tak:

anioleczek...nie nooooo, kolejna czarnowidzaca! bedzie dobrze i prosze mi tu nie szerzyc czarnej magii kochana! zaciskam kciukasy mocno jak sie da, &&&&&&

hope...kochana musisz sie chyba nastawic pozytywnie, bo to pomaga, jak w cos mocno uwierzysz to sie spelni...zmowie paciorek, chociaz nie jestem w tym dobra, ale skoro ma ci to pomoc, to prosze:tak: a ty sie nic nie martw! i od 26.05 brzuszek do przodu!

joweg? Ty bierzesz rano progesteron? Ja biore 400mg wieczorem przed spaniem i rano czesto tez wycieka bialawy "sluz"ale to jest wyciekajaca otoczka kapsulki.

ja biore 3 razy dzienie po dwie , rano wieczorem i popoludniu tak mam brac do tego 3 razy dziennie estradiol , raz dziennie prednisolon , femibion, i dodatkowo b kompleks i witamine E :) i kurcze dzis mi takie cos wyplywa :/

hope28 - w prezencie na Dzień Matki otrzymasz piękne zarodeczki. W takim dniu transfer nie może się nie udać i kolejne święto będzie już bardziej Twoje :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry