reklama

Kto po in vitro?

No właśnie, jeśli chodzi o odczucia to też sie martwię :( dzisiaj 8dpt a ja od wczoraj nic nie czuję, troszkę mnie pobolewa jak na @, ale nic nie kłuje... No i wczoraj byłam na usg, jajniki się zmniejszyły, każdy o 1cm no i nie wiem, bo lekarz powiedział, że ciąża napędza hiperkę, czyli jak hiperki nie mam tzn, że w ciąży nie jestem?:eek: Mam zrobić bete 1 i 4 czerwca, powiedział, że jak wzrośnie 100% na dobę to ok, jak nie to nie ok... I jak tu sie nie schizować :confused2:
Przepraszam Was ze ja tak z rana smucę, ale jakoś uśmiechu u mnie brak...

reklama
katee- nie martw sie na zapas. Mnie tez po kilku dniach przestało kluć i nic innego mi nie było. Poczekaj do betki jak będziesz mieć wynik czarno na białym. To ze nie masz hiperki to nie znaczy ze nie możesz być w ciąży. Gdyby to takie proste było to każda by sie o hiperke modliła.
Dziewuszki po transferze nie ma co szukać objawów nie objawów bo to wszystko za wcześnie. Jeszcze troszkę i będziecie wiedzieć. Narazie pozostaje wam odpoczywanie i pozytywne myslenie.

joweg o temperaturze to wogóle nie pomyslałam zeby mierzyć :dry: i nawet nie mam zamiaru :sorry2:
Tak sie cieszyłysmy, że razem mamy transfer a teraz razem siwych włosów dostajemy :-D
Tyle nerwów kosztuje ta cała procedura, tyle naszego zdrowia, emocji już nie mówiąc o kasie, że jak będzie mi przechodzić przez to drugi raz to w psychiatryku wyląduję :-) zwłaszcza ze ja się jeszcze zmagam z nerwicą lękową, która teraz się znowu ujawnia na potege a nic nie mogę brać... ehhhh

Witajcie dziewczyny! Ja też dzisiaj (5dpt) nic nie czuję, wczoraj trochę mnie kłuło a dzisiaj prawie nic, tylko cycki nadal bolą (ale mnie bolą od pierwszej właściwie dawki progesteronu).

wiem co czujecie kochane. ja tez pelna jestem strachu i sama nie wiem co bedzie. Zwriowac mozna od tego czekania ale jakos musimy sobie dac rade! Ciezko sie kontroloawc jak wiesz ze wlasnie los decyduje o nojwazniejszej dla ciebie rzeczy. Zycze Wam wytrwalosci!

Napierajka mam tak samo jakty - cycki bola i czasami cos tam mnie kujnie w dole brzucha ale tez nie wiem czy mam przywiazywac do tego jakas wage, bo bolace piersi mam raczej od progesteronu.

reklama
Napierajka ja tez powinnam zrobić 1 czerwca, ale zrobię ostatniego maja a wynik odbierzemy 1 czerwca :) bo chce wynik odebrac razem z M, a on po południu jedzie do roboty :) Mam nadzieję ze ten dzień dziecka bedzie dla nas szczęśliwy :-) życzę Wam tego i sobie też :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry