reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie robię z sikacza :) Boję się że dostanę zawału, wolę nie ryzykować :) Wogóle dziewczynki czy wiecie co mozna na uspokojenie oprócz melisy (nie działa) ?

hej napierajka- u mnie brak objawow zadnego skoku temperatury nic kompletnie :( ja we wtorek lece na hcg i w czwartek :) wiec bede wiedziec we srode i w piatek :)

dziewczynki mnie w 4 dobie zaczely bolec piersi jak na @. Kiilka dni pozniej bolaly juz jakos inaczej dlatego zobilam test. Ale piersi moga bolec od progesteronu to fakt./ Trzymam za was wszystkie kciuki.

Dzisiaj strasznie zle sie czujed, taka jakas bez sil jestem. Zaraz jade nad jeziorko polezec troszke trzeba korzystac z pogody bo nastepne upaly w szkocjki pewnie za rok

Kochane przyszle testujace, uwazam, ze nie ma co sie wsluchiwac w organizm. Nasze organizmy w tym momencie sa "oszukane" poprzez te wszystkie spacjaly, ktore bralysmy i bierzemy i on tez moze nam sprawiac rozne psikusy.(powiem ci abo nie powiem,dam Ci jakis znak albo nie) :tak: Na dodatek, kazdy organizm reaguje inaczej. NIe zapomnijcie tez ,ze w tym czasie, tak wczesnej ciazy przy naturalnym zaplodnieniu, kobieta nawet nie wie ,ze jest juz w blogoslawionym stanie. Tak wiec uszy do gory i mi sie tutaj nie zalamywac i nie martwic za wczasu!!!;-)

napierajka- ja milama 3 dniowe i robie hcg 7 dnia po i powinna wyjsc juz niska beta , ale wynik bede miec w srode wiec sikne w srode se zeby sie przygotowac i potem wynik i potem w razie czek w czwartek :) niema innej opcji , ja nie mam wogole objaw przed @ ppoprostu mam bol brzucha i zaraz leci ze mnie , a teraz kompletnie nic ,a niby za tydzien mam dostac @ :(jakos teraz powinna byc implantacja na dniach .....

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane niema co sie martwic na zapas ja pierwsza ciaza czulam sie swietnie zadnych objawow dopiero w gdziec 22 tygodniu piersi mni bolaly.a teraz od 6tygosnia wszystko mnie bolalo plecy i brzuch niedobrze mi bylo.wiec kazda ciazna jest inna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry