reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny:)

Wiem, że jak się podchodzi do in vitro to czyta się tylko o in vitro, jednak w późniejszym etapie czyta się inne artykuły. Wyczytałam ostatnio, że drapanko sprzyja wystąpieniu łożyska przodującego. Zatem należy się dobrze zastanowić nad tym wspomagaczem.

Nie wolno tracić nadzieii - popatrzcie na moją sygnaturke:)

reklama
elala a dzis robilas test? powtorz go. mozze nie wszystko stracone
gienek jak sie czujesz?
onlyone jak sobie dwie krechy to sie ciesz. :) bez sensu ze przez ten jubileusze bety nie mozna normalnie zrobic;/

lolitka jak tam synus?:)

Palu no naprawde! Wszystko pozamykane do srody! Wczoraj pytalam pielegniarki czy mam dalej brac cyclogest 2x dziennie czy zwiekszyc, powiedziala ze normalnie jak do tej pory... Tak to wlasnie jest - ja od poczatku trafiam albo na weekend albo na bank holiday I dupa blada.

Marcikuk, Miliaa,Palu boję się,że ten krwiak mi się nie zmniejsza:-( mam ogromny brzuch-już sobie wyobrażam,że napompowany krwią, jest ciężki, męczę się nawet robiąc siusiu,bo mnie ciągnie i kuje coś w środku. Dodatkowo sikam po kropelce choć mam okropny ucisk na pęcherz..lekarz mówił,że jak będzie się zmniejszał, to krew którą jest wypełniony powoli będzie zlatywała ze mnie a tu nic nie zlatuje..okropne to czekanie nie wiadomo na co:zawstydzona/y: Dodatkowo od paru dni mdłości zamieniły mi się w wymioty i przytulam kibelek-szarpie mnie jak nie wiem, nie chcę jeść i oprócz słodyczy nic mnie nie zachęca do zjedzenia..
Aduś betę masz prześliczną jak na bliźniaki właśnie!! Moje pierwsze USG było tydzień po 3 weryfikacji więc werkę miałam 11 dpt a USG ok 20 dpt-wtedy już były pęcherzyki,ale nie było widać w nich zarodków, natomiast tydzień później były już i zarodki i serduszka:tak: Dzięki za wsparcie,ale załamana jestem moją sytuacją-tak sobie myślę,że to było wszystko zbyt piękne,by przeszło gładko!
Mistle a jakiego ginekologa szukasz?Do prowadzenia ciąży czy takiego co zajmuje się in vitro i leczeniem niepłodności?
Miliaa wszystko będzie dobrze,bo musi być dobrze, nie stresuj się! Ból głowy może być od pogody, wierzę,że Twoje badania dzisiaj będą już satysfakcjonujące.:tak:
Aniołeczek Twoja beta dzisiaj to w zasadzie formalność,ale i tak mocno trzymam kciuki!!
Onlyone i Elala bierzcie progesteron kochane, nie poddawajcie się!! dopóki nie macie bety nie możecie skreślać swojej szansy...
Ewelina125 a co to jest "drapanko"? sorki,że pytam,ale nie znam tego!

Gieniek poczekaj z farbowaniem.Czytałam ostatnio artykuł o wpływie niektórych składników kosmetyków codziennego użytku na płód,masakra ile z nich przenika do dziecka,nawet nadmiar fluoru w pastach do zębów.

Siedzę tu z Wami w oczekiwaniu na sms-a od mojej przyjaciółki,która o 9 rano miała mieć transfer w Dreźnie,umieram z niepokoju.
Poprzednim razem wyskoczyło jej zimno,przeziębiła się,miała gorączkę przed podaniem 2 zarodków i się nie udało.

dziewczyny mam do was pytanie tez macie takie duze uplawy? bo jak chodze to leci jakbym sie zsikala juz mnie one dobijaja. siara mi nieleci i niezapowiada sie raczej ze cos bedzie leciala. i maly wazy juz 1.60 niewiem czy niezaduzo czytalam ze dziecko wazy w tym tygodniu okolo 800-900g.

reklama
Mari ja czekalam na list ok 2 m-cy, ale tylko dlatego, ze nie wyslali! Idz lub zadzwon do lekarza, ktory mial wyslac i zapytaj ktorego wyslali. Mnie laczyli nawet z archiwum, bo im wydzwanialam codziennie. Okazalo sie, ze ktos tego nie wyslal... Dzwon, dzwon i truj im az Ci powiedza! Potem poszlo bardzo sszybko - 1 wizyta w klinice juz po tygodniu.
Mam nadzieje, ze pojdzie sprawnie, a zastrzykow sie nie boj, mnie bardziej przerazaly czopki :tak:

Do góry