reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

anioleczek...gratulacje kochana!! a widzisz tak sie balas, tak mialas pod gorke a jednak potem okazalo sie szczesliwe to podejscie!! bardzo sie ciesze!! buziaki :*

marcikuk
...jejusku jakie kochane maluszki...sa cudowne, ciekawe do kogo podobne, do mamusi czy do tatusia;-)

last time...12 czerwca ja mam kontrole po gonalu, wiec to MUSI byc szczesliwy dzien..nic sie nie boj, dalej mysl pozytywnie a na pewno bedzie OK, a ja chce widziec piekne zdjecie z USG!:tak:

mam pytanko,
jak podawalyscie sobie diphereline (czy gonapeptyl czy cos w tym rodzaju) to gdzie podawalyscie sobie ten drugi zastzyk (gonal, menopur, puregon itd)?
w prawa strone brzucha jeden a w lewa strone drugi zastrzyk?

reklama
miliaa - dokładnie raz z prawej raz z drugiej strony i staram sie oddalać od pepka tez zeby nie wbijac sie w to samo miejsce.

Kurde dziewczyny dobrze ze mam dzisiaj ten scan bo znowu zaczęłam plamic :baffled:

miliaa tak najlepiej jak marik radzi, ja tez tak robilam raz zjednej raz z drugiej strony, Ale i tak mialam siniaki z tymze takie mam juz cialo. Powodzonka i hoduj piekne dorodne jajaeczka.

aniołeczek - Raz jeszcze bardzo Ci gratuluję , oby dzidzia pięknie rosła.

hope - bardzo mi przykro , że tak złe masz samopoczucie. Czasem różne myśli w głowie się kołatają , ale zapewniam Cię , że jeżeli M Cię kocha to nigdy by nie odszedł do innej kobiety z powodu braku dzieci. Pozdrawiam

Onlyone - ja marzę żeby mieć dom , ale ostatnio myślę , że dopóki w ciążę nie zajdę to myśleć o tym nie ma co , bo jak mówisz po cholerę mi dom jak nie ma go komu zostawić a koszt jest ogromny

miliaa - a nie mówiłam , że LH spadnie. Super , że już zaczynasz

Ostatnia edycja:
Wiecie co, to całe gadanie z czekaniem do bety to jakiś koszmar... NIe wiem jak Wy to robicie i wytrzymujecie, ale ja już drugi test sikany zrobilam. W 5 dpt wynik negatywny, a wczoraj (8dpt) wyszla mi druga kreska. Blada, ale widoczna....
Jutro 10dpt i ide na bete, choc korci mnie zeby juz dzis isc .... Boze jak chcialabym, żeby to byla ciaza....

[FONT=&quot]Jestem załamana, znowu klapa. A taką już miałam nadzieje, tym bardziej, że w niedzielę i poniedziałek test wyszedł pozytywny. Dziś 10 dpt odebrałam wyniki i beta tylko 40. Ryczeć mi się chce, już nie mam siły. A taką z mężem mieliśmy wiarę, że może tym razem się uda….. [/FONT]

marcikuk...moze masz teraz czas swojego @ i dlatego plamisz...niektore kobiety tak maja, ze przez kilka miesiecy w dzien teoretycznej @ maja plamienia...dobrze, ze masz jutro wizyte to sie uspokoisz:tak:

mistle...kochana to ciche gratsy:tak: teraz czekamy z niecierpliwoscia do betki, bedzie dobrze!:happy2:

Lili...wspolczuje, kurde...ten swiat tak jak milion razy mowilam jest niesprawiedliwy...tule cie mocno :*

dzieki dziewczyny, juz bede wiedziala z tym strzykaniem, bo jutro zaczynam juz gonal, wiec musze byc przygotowana na 100% a o to sie akurat zapomnialam zapytac:dry:
a u was po ilu dniach brania lekow stymulujacych zaczely rosnac jajeczka? to sie czuje?

reklama
Marcikuk dzięki za zdjęcia, dzieciaczki są przecudowne!!!Aż się wzruszyłam, jak je oglądałam:tak:czy znasz już płeć choć jednego z nich? Kurna może powinnaś mieć jakoś niedługo @ i stąd te plamienia? Dobrze,że dzisiaj idziesz na usg,to dowiesz się,co i jak-daj znać kochana!!
Catleya Tobie również powodzenia na USG czekam niecierpliwie na fotki-będę mogła sobie wyobrazić,że moje dziubasy wyglądają tak samo. Masz rację powinnam zrobić takie badanie krwi a do acardu wrócę jak mi krwiak zmaleje,bo teraz się boję,że jak zacznie się wylewać to dostanę krwotoku i wyląduję w szpitalu:-(
Miliaa ja miałam system,że kułam tam gdzie się dało, raz lewa raz prawa strona brzuszka, pod koniec miałam z 3 siniaki i już niektóre miejsca mnie tak bolały,że nie byłam w stanie się wkuć,ale u Ciebie tak nie będzie!Powodzenia malutka:biggrin2:
Aniołeczek to cudowna wiadomość, super,super!!!ja nie wiem jak to jest z wiekiem ciąży,ale jak mi wyliczyła lekarka to wyszło identycznie jak w kalkulatorze-wpisałam datę ostatniej miesiączki-tej do in vitro i wyszło to samo.
Mistle bardzo dobry jest dr n.med. Krzysztof Maj-pracuje w szpitalu na Inflanckiej i ma też prywatny gabinet a co do lekarza od in vitro to trafiałam na różnych,ale żadnego z czystym sercem nie mogę Ci polecić,może Miliaa ci da namiary na swojego?
Lili jejciu,ale beta taka wskazuje na ciążę,ilo dniowe miałaś zarodki?

Do góry