gieniek...mnie to juz brzuch boli przy niektorych wkluciach, wiec spoko...ja jestem gotowa na naprawde duzo, zeby osiagnac cel

gonapeptyl bralam 14 dni a teraz juz 6 diphereline, wiec juz prawie 3 tygodnie, zdarzylo sie narobic pare siniakow:-(
niestety nie pomoge przy dobraniu odpowiedniego lekarza w wwie, bo ja mieszkam 120km od wwy, tam gdzie Magdusia, w Radomiu...sama nad wyborem lekarza bede sie zastanawiac dopiero jak zajde w ciaze, bo narazie to wole nie zapeszac i sama nie mam pojecia kogo by tu mozna
miliaa, mnie maz robil zastrzyki z gonalu. raz z jednej raz z drugiej strony.Mnie juz podczas pierwszej wizyty, czyli po 7 dniach lakarz naliczyl pecherzyki. Czulam je poprzez pobolewanie jajnikow.
Nawet nie wiesz jak si ciesze,ze wreszcie po tak dlugiej i kretej drodze przystepujesz do sedna sprawy :-)
agapl...dziekuje kochana za mile slowa! moj M. jak widzi igle to mdleje, wiec na niego nie ma co liczyc

ale sama sobie jakos radze, tylko wlasnie nie widzialam ktory lek gdzie strzykac, bo juz nie mam miejsca w dole brzucha, caly pokluty

kochanie powiedz mi jeszcze, wizyte mialam w 7 dniu brania gonalu a potem kiedy? musialas dlugo czekac do punkcji?