reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

czesc dziewuszki, witam nowa kolezanke :-)

elala, cos mi sie wydaje,ze mamy duze szanse podchodzic do criotransferu w tym samym czasie. Mnie zostaly 4 blastusie 5dniowe. Mam te same obawy co ty, jak sie rozmroza i czy beda sie dzielic no i najwazniejsze,czy tym razem zdecyduja sie ze mna zostac.

jakie obawy pytam się ;))))))) się pytam???? ;)))))))))))))
obawy proszę sobie wybić z mądrej głowy, blastusie rozmrożą się tak,że aż się obie kochane zdziwicie i wstydzić się jeszcze będziecie,że takie pytania tu zadajecie ;))))
dzielić się będą wyśmienicie,takie jest ich zadanie - na pewno w brzusiu mamusi ( jednej i drugiej) na 9 miesięcy szczęśliwie zostanie.

reklama
last time - jak wiosnę, przeca lato za rogiem czeka :):):)

ja marcikuk świadoma praw i obowiązków uroczyście oświadczam ze pozytywne myślenie stanie się nieodłącznym elementem mojego życia

a teraz kawal poproszę :-)

last time - jak wiosnę, przeca lato za rogiem czeka :):):)

ja marcikuk świadoma praw i obowiązków uroczyście oświadczam ze pozytywne myślenie stanie się nieodłącznym elementem mojego życia

a teraz kawal poproszę :-)

ALE jeszcze mamy wiosnę ;))) - poza tym nawet się z tą wiosną ładnie rymuje :)))

Przysięga przyjęta ;))) - good girl :))) - czekam na resztę kobitek ale widzę,że się coś obijają....

marcikuk jak najbardziej zasłużyła dziś na kawał ;)

Posterunek policji, młoda policjantka przesłuchu*e starszą kobietę w charakterze podejrzanej w sprawie zabójstwa młodego chłopaka w parku:
- No to niech mi Pani opowie jak to było - pyta ze współczuciem policjantka
- Bo ja wyszłam na spacer do parku, siadłam na ławce karmić gołębie i ten młody człowiek się do mnie przysiadł - odpowiada łamiącym się głosem staruszka.
- I bała się pani, że chce panią zgwałcić i go pani uderzyła, tak?
- Nie, nie to nie tak było.
- No to niech pani mówi dalej.
- I on jak się przysiadł, to się zaczął do mnie przysuwać...
- I on mi położył rękę na kolanie...
- I zaczął tak "jeździć" ręką po moim udzie.
- Nie, nie.
- ...
- Drugą ręką złapał mnie za pierś.
- I bała...
- Nie, nie
- ...
- No i on tak gładził ręką moje udo, już miał włożyć mi rękę za majtki, ja rozchyliłam nogi, a on zabrał ręce, roześmiał się i powiedział:
"prima aprilis babciu", to za****... sku*wysyna!

reklama
Do góry