anioleczek12341
Fanka BB :)
mistle ja również po cichutku garatuluję
onlyone tak progesteron jest konieczny. ja po transwerze swierzynki tez cały czas biorę progesteron dowcipnie
czuję się nie źle bóle brzuszka minęły, za to pojawił sie jakiś dziwny brunatno beżowy śluz.
Dziękuję wszystkim które się o mnie martwią, last time za codzienną porcję dobrego humoru- poetko nasza widzę że próbujesz zmienić branżę- z kawałów na rymy
No i oczywiście również OBIECUJĘ pozytywnie myśleć od początku do końca
onlyone tak progesteron jest konieczny. ja po transwerze swierzynki tez cały czas biorę progesteron dowcipnie
czuję się nie źle bóle brzuszka minęły, za to pojawił sie jakiś dziwny brunatno beżowy śluz.
Dziękuję wszystkim które się o mnie martwią, last time za codzienną porcję dobrego humoru- poetko nasza widzę że próbujesz zmienić branżę- z kawałów na rymy
mam nadzieje ze czas bedzie lecial szybciutko i lada momencik beda w moim brzuszku!
Takze diewczynki zatrudnic swoich mezusiow do poszukania dobrego Polskiego gina w okolicy i juz umawiac sie na wizytki - ot tak chociazby dla swietego spokoju! pan doktor obejrzy, popuka, poslucha i powie wam co i jak!
szkoda, ze musisz tyle czekac do tego usg, wiem, ze to cie wykancza psychicznie...wiem, ze bys chciala wiedziec czy jest wszystko ok, ale tak to jest z tymi krwiakami...moja kolezanka, ta o ktorej ci wspominalam, swoja droga tez z tego forum, lezala ogolnie 6 tyg, tez miala tylko plamienia brunatne, poszla na usg i krwiak sie wchlonal, pozniej juz zyla normalnie, wiec coz to jest te 6 tyg, biorac pod uwage, ze tak naprawde II trymestr dopiero podobno jest cudowny! bedzie dobrze! buzial:*
- w Lonku wizyta kosztuje okolo £80.
ja elala świadoma praw i obowiązków uroczyście oświadczam ze pozytywne myślenie stanie się nieodłącznym elementem mojego życia