Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od pechowego Dnia Dziecka przestałam krwawić, nawet nie plamię,więc nie wiem,co tam w środku się dzieje. Podglądanie mam w czwartek,więc zobaczymy, czy krwiak się zmniejsza-bardzo bym chciała! Nasiliły mi się natomiast objawy ciążowe, odkąd się obudzę zaczynam wymiotować,choć nie za bardzo jest czym, potem napiję się ciepłej herbatki i nadal mi niedobrze-nawet się cieszę,że mam te wymioty,bo chyba z dzieciakami wszystko ok, skoro mam te objawy?!Leże sobie,oglądam filmy,brzuch pobolewa,ale dajecie mi tyle siły,że jestem dobrej myśli
ponieważ papuguję Cię od początku to teraz też chcę ściągnąć płeć
U mnie na razie idą łeb w łeb-jest niewielka różnica we wzroście,więc nie wiem,czy moje marzenie się spełni. Słuchaj niunia jest mniejsza,ale dziewczynki są z reguły małe i drobne,więc skoro jest tydzień różnicy w ich zagnieżdżeniu to wielkość co do tygodnia powinna być w normie?! Na pewno wszystko będzie dobrze i wspaniale,że masz dobrą opiekę.

a przypomnij mi-ty masz torbielkę na jednym jajniku?Chyba mieli ci ją odessać przy pick up'ie?
Trzymaj się kochana
pytajcie o co chcecie i nie wstydzcie sie, bo tu dziewczyny sa przecudowne i na wszystkie pytania odpowiadaja bardzo skrupulatnie i pomagaja na kazdym kroku!gienius to jak nasilaja ci sie objawy ciazowe to BARDZO DOBRZE!! zawsze wszystkie dziewczyny mi powtarzaja, ze im silniejsze objawy tym bardziej to swiadczy o tym, ze dzidzie zdrowiutkie i silnie!! a ciotka miliaa cieszy sie bardzo z tego!!Miliaa a Ciebie zostawiłam sobie na deser;-) ciągnięcie w jajnikach to bardzo dobry znak, jajeczka rosną i leki działają! Wyhodujesz ich na pewno sporo-dobrej jakości i będziesz miała do wyboru do koloru. Patrząc na twoje piękne AMH to nie może być inaczeja przypomnij mi-ty masz torbielkę na jednym jajniku?Chyba mieli ci ją odessać przy pick up'ie?

co do odsysania to jeszcze nie wiadomo, caly czas sie zastanawiaja, bo wtedy zwieksza sie ryzyko zakazenia MNIE...wiec zobaczymy pewnie przed sama puncja...ehhh, powinno mnie to przerazac, ale jakos dziwnie spokojna jestem...