reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam siły przez chwile i znowu opadly... jestem po roznowie z dr. Zostalo 5 zarodkow ale jak to sama dr bez szału.... :-(
To juz bym wolała aby nie dotrwały do tej 5 dobry... jak to mozliwe ze wszystkie dotrwaly ale wszystkie sa slabe...???!!! ***** dlaczego?
Jedna blastocysta 1 na 5 dobe to lipa...
Kolejne:
4 BC
4 CC
4 CC
3 CC
Ja nie wiedzialam jakiej sa klasy i nawet wiedziec nie chcialam.Powiedzieli mi przed transferem ze sie ladnie rozmilil i tyle.
A jeszcze cie te slabsze moga zaskoczyc

Odnośnie AH mój lekarz jest raczej sceptyczny... owszem może pomóc ale czasami jest jeszcze gorzej. Bo bardzo łatwo można ich uszkodzić. Jeśli chodzi o to uszkodzenie endimetrium to rzeczywiście trzeba odczekac jeden cykl po... Ale ja się nie zdecydowałam, bo to w sumie też nie zwiększa aż tak bardzo szans, nikt nie mówi że po tym się uda.

reklama
@Nadzieja78 jak wizyta? :-)

Wlasnie weszlam do domu. Padnieta po podrozy.
Wizyta dosc dobrze. 7 pecherzykow rozwija sie preznie, z tego trzy sa juz calkiem duze :) Endo juz w zasadzie gotowe. Jedyny problem to nadal estradiol :( 8 dzien stymulacji i 388.
Mam znowu podniesiona dawke puregonu. Nastepna wizyta w poniedzialek. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
Dzien mnie nie bylo a tu tyle czytania :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry