reklama

Kto po in vitro?

reklama
Heja Kobietki-ja pier... nie dość ,że nie było mnie tylko 3 dni i tyyyyle do nadrobienia-to najbardziej mi cyce opadły z historią Moka...to w ogóle możliwe? skąd wiedzieli,że to Ona? masakra jakaś! to teraz mam się zastanawiać ,czy mój lekarz tego nie czyta? czy nie zmieni podejścia do mnie? szok...
Wszyskim Tym co miały pozytywne wieści gratuluję i dziękuję za nadzieję jaką dają :)
O negatywach nie myślimy! Walczymy dalej :)Trzymam kciuki-za siebie też ,bo hu...steczkowy czas ostatnio i z M coraz więcej kłótni...oby do stycznia i oby ten transfer był tym udanym!!!

U mnie niestety z dwoch komorek pierwsza noc przetrwala tylko jedna. Cala nadzieja w jednym zarodku.. musi walczyc do wtorku.
Nie wyglada to dobrze.. a do tego po punkcji drugi dzien, czuje sie fatalnie boli wszystko. Ledwo chodze.
Nerwowy weekend przede mna.

Fajnie, ze tyle tu dobrych wiesci ostatnio. To daje mi cien optymizmu..

U mnie niestety z dwoch komorek pierwsza noc przetrwala tylko jedna. Cala nadzieja w jednym zarodku.. musi walczyc do wtorku.
Nie wyglada to dobrze.. a do tego po punkcji drugi dzien, czuje sie fatalnie boli wszystko. Ledwo chodze.

Kochana jestem myślami z Tobą :* Wysyłaj Kropkowi dobre myśli :) Może to głupie, ale ja po punkcji cały czas na głos se sobą gadałam jakbym mówiła do nich :D

Wysyłam dobre myśli :)Jak najmniej nerwów-choć wiem,że ciężko... Kciukasy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry