Majtunia
Fanka BB :)
W invimed gwarantują za ta cenę 3 komórki....zaplodni się więcej to masz więcej ale 3 masz na pewno ja mam 4.....teraz już dwa....17 tyś.....leki 2400....dlatego tyle bo sam lutinus paczka 300zl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W invimed gwarantują za ta cenę 3 komórki....zaplodni się więcej to masz więcej ale 3 masz na pewno ja mam 4.....teraz już dwa....17 tyś.....leki 2400....dlatego tyle bo sam lutinus paczka 300zl
tko a u mnie w klinice zdzierstwo - embrioglue pincet minusJa tez w Invimedzie Wrocław i koszt 250, w aptece koszt około 70zł, ale trzeba jeszcze podać i znaleść osobę, która to zrobi [emoji3]. Poczytaj sobie jeszcze o embryo glue. To zwiększa podobno szanse o 8%. Ja tez to wzięłam, koszt 315zł.
Kochana nie wpadaj w panikę, jedna ma taki objaw druga inny. Mnie cały czas brzuch bolał jak na okres.Przed transferem podchodziłam do tego jakoś tak spokojnie, pomimo tego ze pierwszy sie nie udał. Teraz zaczynam powoli wpadać w histerię. Nie mam podwyższonej temperatury, boli mnie podbrzusze delikatnie na okres. Chyba znowu z wszystkiego nici. Tyle przygotowań, badań, akupunktura, histeroskopia, zdrowe odżywianie. Wszystko przez ostatnie 3 miesiące z myślą o tej próbie. Załamkę mam! [emoji30][emoji24]
No i się doigralam. Temperatura a gardło hak dwie śliwek. I co teraz.
Hehe to było między 5t6d a 6t wyladalawalam w szpitalu z krwawieniem i lekarz mówi że jest serduszko nawet pokazał więc było i pamiętam dokładnieJested pewna ze to byl
5 tydz 6 d? Bo mi dr mowila ze od polowy 6 tyg ciazy jest serce I tez nie zawsze
U mnie wizyta serduszkowa 7 Tydz 3 dni ufff
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom