reklama

Kto po in vitro?

Miliaa - WELL Done!!! (ze tak tak z angielskeigo zaciagne - jakoze w pracy siedze) Piekne wyniki no kobietko brylujesz dzis na calego. Zasluzylas na miano Gwiazdy dzisiejszego dnia!:-D Pieknie!!!!
Teraz pij tylko duuuuzo wody i nie daj sie hiperce!

Ostatnia edycja:
reklama
elala...taaa bryluje, poczekaj na efekty kolejnych dni, bo to jeszcze nic nie wiadomo:tak: gwiazda dzisiejszego dnia...to jest OK:-D ale sie usmialam!!
kochana jestes :*

a ja normalnie nie moge juz z tym lekkim jedzeniem...tak bardzo chce zjesc fryty z sosem albo cheesburgera! ojojoj...
poza tym mam do was pytanie, czy was bolal jeszcze brzuch jak na @ po tej punkcji? bo mnie dzis pobolewa i nie wiem czy to hiperka czy po prostu jeszcze wczorajszy zabieg sie odzywa...

Miliaa właśnie takich wiadomości oczekiwałam! :-) Super by było, gdyby udało się zabrać maleństwo do domu w sobotę:tak:Czyli ile masz sumie zarodeczków?

A ja słuchajcie mam powtórkę w rozrywki..wyszłam dosłownie na 2 godziny z domu i znowu plamienie-na razie beżowe,ale mam też lekkie skurcze jak na @. Kiedy ten koszmar się skończy i będę mogła cieszyć się ciążą..:-(

gieniek...to do lozka i moze wez no-spe, zeby skurczy nie bylo! kurde tak bardzo chcialabym ci pomoc...:-( ale nie mam nawet jak...plamienia to jeszcze nic, moze napij sie meliski na uspokojenie i po prostu niestety dalej odpoczywaj!
czyli w sumie mam 12 zarodkow i 5 komorek (ta piatka juz zamrozona jest)

Miliaa to wspaniały wynik, chyba pobiłaś tutaj rekord:tak: Po pick upi'e mogą być lekkie bóle brzuszka,więc weź nospę. Ja wzięłam 2 nospy i leżę..dzisiaj mamy z mężem 2 rocznicę ślubu i mieliśmy iść do restauracji,mam nadzieję,że mi przejdzie i będziemy mogli wieczorkiem zjeść coś dobrego!

reklama
gienius... no to zycze spelnienia marzen, usmiechow na twarzy, samych szczesliwych dni, duzo milosci i wszystkiego co dobre!!!!! oczywiscie zdrowia dla maluszkow i szczesliwego rozwiazania!!! bo teraz nie jestescie juz tylko malzenstwem ale rodzicami!! buziaki:*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry