reklama

Kto po in vitro?

reklama
bunka33 tak bardzo mi przykro, serce się łamie:-( trzymaj się i bądź dzielna, zawsze możesz na nas liczyć!!
marcikuk dzięki słońce za wsparcie, masz rację z tymi diagnozami to same mądre głowy.. słuchaj czy czujesz czasami kłucia w kości ogonowej? Ja odczuwam i nie wiem,czy to jest normalne czy coś nie tak...
miliaa dziękujemy ciociu na buziaczki, jak u Ciebie sytuacja?czekasz teraz na @?
lazaya gratuluję!!byłaś dzielna i masz dużo ładnych komóreczek, teraz jeszcze bardziej mocno trzymam kciuki za piękne zapłodnienia i żebyś zobaczyła swoje dwie kreseczki na teście:tak:
aniołeczek od początku wierzyłam w Ciebie i celowałam w 5!!!Brawo i teraz należy Ci się odpoczynek i relax:-)
Kobietki, które są w trakcie przygotowań-brania leków, po pick upie lub po transferze i te które jeszcze czekają na właściwy cykl NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!!!Macie dużą moc,bo my wszystkie się z wami jednoczymy:)
Last time śmieszku Ty dzięki za dowcip, uwielbiam te Twoje kawały!!
Igiełka badź z nami jak najdłużej i dawaj znać,co u koleżanki.

BUNKA tak bardzo Ci współczuję i łączę się z Tobą w żałobie.Pomodlę się za Twoje dzieciątko.Niech ją Aniołki kołyszą .
Pamiętaj o tym,że to była JEDYNA możliwa decyzja i nie ma przy tym schorzeniu mowy o winie lub zaniedbaniu matki.Mam wielką nadzieję ,że los wynagrodzi Ci kiedyś ten ból i cierpienie...

LAST TIME pamiętam wartość bety 18 dni po transferze-1861 .Wczoraj jej nie robili.Przed USG pani doktor powiedziała,żeby się nie nastawiali,że coś zobaczą,a potem sama była w szoku,że taki duży zarodek i tak pięknie "pulsował".Za tydzień znowu mają jechać na USG.Moja koleżanka mówi,że trochę jej było przykro,że nie było widać dwóch i że ma taką nadzieję ,że drugi jest mniejszy i jeszcze się pokaże.Natomiast jej mąż najpierw mnie zrobił w bambuko,że trojaczki a potem cieszył się w głos do tel.z tego wyniku,bo go straszny lęk obleciał po becie przed bliźniakami.

reklama
gienek - hej mamuśka :) Wolałabym,żebym to ja była na miejscu tych kawałów ;)))) Jak się dziś czujecie?

Igiełka
- hmmm, ja w 21 dniu p.t. miałam betę ponad 11 tyś. Na usg były wtedy widoczne dwa pęcherzyki ciążowe. Na kolejnej wizycie był już tylko jeden.
Piszesz,że zarodek twojej koleżanki jest duży - może beta taka wysoka,bo i zarodek ładny :)) Ale tak jak napisałam,na kolejnej wizycie będzie już wszystko wiadomo w 100% :)))

P.S. No ja,to czuję się jak narkomanka ;))) - takie mam od Was uzależnienie
.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry