bunka...bardzo, bardzo mi przykro...tak jak pisalam na skarbach...ciezko uwierzyc i az nie wiem co napisac...:-(
gieniek...4 lipca koncze duphaston brac, wiec zazwyczaj jak koncze dupka to @ mam okolo 4 dni po...tylko raz mi sie zdarzylo, ze po tygodniu dostalam...ale teraz wiesz jak jest. im bardziej chcesz, zeby @ przyszla to ona nie bedzie chciala...

bo to wlasnie taka małpa jest!
u ciebie juz blizej chyba niz dalej do usg! pisalas, ze w nast tygodniu, ale w ktory dzien? pewnie juz sie doczekac nie mozesz
last time...chyba ja cie rozumiem, z tym suwaczkiem...po prostu myslenie pozytywne mysleniem pozytywnym, ale ja tez bym sie bala, ze po prostu zapesze...ja jestem glupia i wierze w te wszystkie naklejanki na brzuch, bociany itd...nawet ostatnio jak wracalismy z kliniki to moj M zatrzymal sie na jakiejs wsi, bo zobaczyl bociana i otworzylismy okno i krzyczelismy, zeby dal nam juz dzidziusia!!!
marcikuk...jak ty musialas sie wstrzymac z tym transferem przez hiperke to pierwsza @ po stymulacji jak wygladala, zalewalo cie bardzo? bolalo? bo ja nie wiem na co mam sie przygotowac...