Miliaa do pod koniec przyszłego tygodnia a początek następnego powinna przyjść do Ciebie @

Nic się nie martw przyjdzie i już! A ja mam wizyty: we wtorek u mojego lekarza,żeby podejrzeć co z krwiakiem i w środę rano mam USG prenatalne. Już nie mogę się doczekać jak nie widzę maluchów dłużej niż tydzień,to bardzo za nimi tęsknię. Dzisiaj śniło mi się,że weszłam do gabinetu lekarskiego i stał aparat do robienia USG więc go wzięłam i przyłożyłam sobie do brzucha a tam w środku była dziewczynka taka śliczna, podejrzałam drugą dzidzię a tam też cipcia. Mówię Ci ,ale się ucieszyłam! Ciekawe czy się sprawdzi,ale podobno zawsze jest na odwrót niż w snach, więc to może 2 chłopców będzie.
Last time u nas w kratkę, jednego dnia wydaje mi się,że czuję się super a drugiego leżę w łóżku i trzymam się za brzuch,bo mam skurcze, boli krzyż i kość ogonowa. A ty jak się czujesz mamusiu?
Lazaya już trzymam mocno kciuki za Twoje kruszynki, wcale nie masz ich tak mało,więc główka do góry
Zosia HURRA @ przyszła!!! Ja zaczęłam stymulację 4 d.c.,ale u każdego jest inaczej..lekarz Ci powie co i jak.
Onlyone a dlaczego Ty płaczesz do poduszki?Mam nadzieję,że to łzy szczęścia:-) nie czytaj inf. w necie,bo to dołuje. Ja jak kiedyś czytałam o różnych chorobach to wszystko dopasowywałam do siebie i wydawało mi się,że na pewno to mam!!
Marcikuk jakie masz plany na dzisiaj? U mnie ok.30 stopni cieplutko jak nie wiem..