Justin87
Fanka BB :)
To by się zgadzało czasowo jak u mnie, bo ja mam takie bóle od wczoraj. Też miałam podane 2 zarodki.możliwe możliwe.Ja tak miałam od 8 dpt czułam mega ból krzyza i brzucha jak na okres. Zarodki które mi podano byył 2 dniowe.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To by się zgadzało czasowo jak u mnie, bo ja mam takie bóle od wczoraj. Też miałam podane 2 zarodki.możliwe możliwe.Ja tak miałam od 8 dpt czułam mega ból krzyza i brzucha jak na okres. Zarodki które mi podano byył 2 dniowe.

Dziewczyny jak to jest, czy po pozytywnych betach na pierwszą wizytę zglaszacie się jeszcze do kliniki do swoich lekarzy czy już do ginekologa na miejscu (w sensie tego który ma prowadzić ciążę)? Bo mi Dr napisał że wyniki prawidłowe i wizyta po 4.12
Trzymam kciuki za Was bardzo mocno! Dacie radę :*dziekuje kochana mnie poki co nikt nie odp ani nie dostepnił... prawnik dzis powiedział ze szans raczej nie widzi...ahh jakie to zycie brutane jest..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Poszło do Chajzera... Zobaczymy czy bedzie reakcja
Ja betę robię...strach jak cholera.
Jeśli Cię odrzuca to lepiej na siłę nie pij. Dobrymi źródłami wapnia są brokuły, mleko roślinne, suszone morele, pomarańcze, fasola itd. Może coś z tych produktów będzie Ci bardziej odpowiadać?Rowniez mnie odrzuca od mleka Ale pije na sile bo b wazny jest
Kiedys jadlam platki na sniadanie teraz kanapki hih
Rizumiem ze cie i odrzuca? Na pomodori mieso tez ? Ja To pomidor cebula w ruchu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hope Tobie kibicuję szczegolnie.Tyle przeszłaś, że teraz na bank bedzie pięknie!W pierszej ciazy tez mialam podobnie, na mieso nie moglam patrzec i na papryke. Teraz mam tylko mdlosci, na zachcianki i awersje jeszcze za wczesnie.
Nie już drugato będzie 1 wizyta Twoja po pozytywnej becie?
Dziewczyny szalejecie dziś po sklepach ze względu na Black Friday?![]()
Ja juz pod gabinetem chodz do wizyty pol godz jeszczeZaraz bedziesz juz widziala swoje szczescie to sie uspokoisz, ja jeszcze 6 dni musze czekac i chyba osiwieje :/ na szczescie mdlosci dzisiaj wrocily, nie tak silne jak pare dni temu ale sa. Nie spodziewalam sie, ze bede sie cieszyc z tego, ze jest mi niedobrze![]()